Új hozzászólás Aktív témák

• ndman77

újonc

Sziasztok,

Egy hét késéssel ugyan de én is szeretném megköszönni Bacsis-nak, hogy újra meghívott és lehetőségem volt kiállítani a PDA és okostelefon gyűjteményemet. Idén már otthonosabban jártam keltem köztetek, mivel szinte minden arc ismerős volt tavalyról. Illettve csak jártam volna, mert idén valóban szintet lépet a kiállítás. Olyan sokan voltak és olyan sokan kérdeztek, érdeklődtek a kéziszámítógépekkel kapcsolatban, hogy alig volt időm a többiek standját meglátogatni és egy kicsit játszani is a masinákkal. A mi kis háromfős Manager kalkulátor-PDA-Mobil szekciónk (Pdaw-Gábor, quailstorm-Máté és jómagam) úgy érzem jól teljesített és sok látogatót sikerült odavonzanunk a közös asztalunkhoz. Az biztos, hogy quailstorm volt hármunk közül a legnépszerűbb a telefonjaival és ö volt az, aki napi 30 perc kajaszünettel végigbeszélte az egész napot. Jövőre ha újra tudunk jönni mindhárman, még jobban összehangoljuk a közös kiállításunkat és megint hozunk majd valami olyan újdonságot, amitől egyedi lehet majd a standunk.

Ha van már Patreon regisztrációja Bacsis-nak, akkor azt kell ezerrel promótálni.

Nekem lenne még egy ötletem, kérésem. Lehetne készíteni valahol, akár a BRSZK weblapján egy fényképalbumot a kiállítókról becenévvel, keresztnévvel és fotóval? Valószínűleg mivel és még új vagyok ezért nehéz megjegyeznem, hogy pontosan ki és mivel állít ki. De szerintem azon tudatos kiállítás látogatókank is nagy segítség lehetne, akik mielött eljönnek, megnéznék a kiállítók részletes névsorát és az általuk kiállított tematikát. Akár lehetne, hogy mindenki megírná a saját rövid bemutatkozását és az kerülne feltöltésre a weboldalra a fotójával együtt.

Új hozzászólás Aktív témák