- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Anno még a hőskorban (2005-2008 között talán, akkor volt nagy divat a csillogó-villogó, és persze világító cuccok, A Revoltec nagyon nyomult a GS hátsó borítóján.
Akkor mindig világító PC-t akartam. Igazából annyi megvalósult belőle, hogy flexxel kivágtam a gépház oldalát, és szilóval beragasztottam egy plexilapot. Persze előtte apró darabokra kaptam a Codegen SuperPower 6041-1 házat, és fényes feketére fújtam, két rétegben (csiszoltam is előtte), ami annyira jól sikerült, hogy 10 éve még csak repedezett, felületi karcok vannak rajta, de ott sem jött le a festék. Az Abit IS7-E lapon volt piros és zöld LED (tápot kap, és üzemel), illetve egy Asus Silent Knight hűtő világított még.
Most egy Fractal Core 1500 házam van, igazánól van plexi és vettem egy ALSEYE EL 120 készletet, mert nagyon tetszett ez a stílus, és nálunk még csak hasonlót sem láttam, de még nem raktam be, nincs szívem szétvágni a házat (pedig kellene, mert belül rend van, a SuperPower házban meg kábeldzsungel volt, akkor nem ismertük a kábelmenedzsment fogalmát
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Gitáros topic
- Borderlands 4
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- Őszköszöntő hardverkeverék
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest