- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakhogy benne van az - ha jól láttam hivatkozással - hogyaszongya az N95 és EU megfelelője az FFP2 maszkokkal egyéb mérések alapján szignifikáns eltérés nem mutatkozik.
Amennyiben az ide citált tanulmány valóban ezt állapítja meg, akkor a kijelentésed minimum elhamarkodott. A Sailing group meg nem fizet valamiért amit saját maga ellen lehet használni - ezt vagy hiszed nekem vagy nem, de kb 10 év együttműködés mondatja velem.De én most itt kihátrálok ebből, mert nem akarok valamin vitázni értelmetlenül, ráadásul Úriembernek tartom magam
-
-
Eeheheheh. Akiknek szoktam tanácsot adni voltak jelen a megbízói oldalról. Elköltöttek 2 millió ojrót arra hogy megvizsgálják a maszk használat eredményességét. Arra jutottak hogy még az 50%-t sem éri el önmagában, nem is beszélve hogy orvosi etikai alapon nem tudták megvizsgálni hogy beteg ember ha maszkot hord milyen eredményességgel fertőz mást.
Aki kívánTSi rá keressen a Danmask-19-re. -
2 millió €-t csinálták - és a kormány nem engedte szakmai kontrollcsoportnak hogy ellenjegyezze. Pont azt mondja hogy nem segít - bár nem tudták etikai okok miatt azt tesztelni hogy aki betegen maszkot hord mennyire kevésbé fertőz de az egészségeseken nem segít ezt kimutatta.
-
-
Így nem nagyon lehet szabályokat hozni. Ne adja az ég de te is lehetsz beteg. Spec én heti 7 napot nem mozgok de akkor sem voltam 10 éve orvosnál még az allergiám/ asztmám miatt sem mert nem hiszem hogy gyógyszaron kell élni (jah mielőtt a mozgáshiányra reflektálnál: amikor kiderült az allergia és asztma akkor spec országos szinten sportoltam). Szóval csak mert valaki beteg volt még nem biztos h rossazbb ember mint te aki megvonsz magdtól mindent amit egészségtelennek vélsz.
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
de tényleg , mi a tosz értelme van 3 hónapra kiállítani?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest