- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ny7
aktív tag
válasz
atys1970 #360 üzenetére
Drivert keresel?
A cikkben megtalálod a linket, de ha kaptál telepítőlemezt azon is van.
https://logout.hu/bejegyzes/azbest/usb_dvb-t_tuner_rtl2832u_r820t.htmlCsak előbb csináld meg az alábbiakat, különben ragaszkodni fog a hibás driver-hez.
(hiába telepíted visszateszi a régit) -
D@ny7
aktív tag
Igen mindez megvolt, nem segített. Először felrakta az újta, majd le is cserélte szarra. De megoldottam.
Le is írom hogyan: regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching
SearchOrderConfig - Érték átálít: 0Jó drivert feltelepítettem és már szépen jönnek az adások
Köszi a segítséget, amúgy
-
D@ny7
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tudna egy leírást adni nekem hogyan tudnám feltelepíteni az RTL2832U chipes tuneremet?
Sajna akármilyen programmal próbálom, mindegyik látja a tunert, de minden frekin 0% jel. Win10-em van.
SDR sharp tökéletesn működik, de a tv adásokat semmilyen driverrel nem tudom megoldani
Próbáltam már a fórumban említett driverrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest