Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem a zenét akarom letölteni, hanem mondjuk a hangfelvételeket, amiket csinálok. iTunes képtelen volt lementeni a 3-4 órás 600 megás hangfelvételeket.
Napokig kellett bújni a netet mire rátaláltam iPhone Explorerre, ami gond nélkül lementette.
Képeket is jó lenne Win7 beépített képletöltője nélkül is lementeni olyan gépen, amin nem Win7 van. Ilyenek.
De például az sem lenne rossz, ha másik gépre át tudnám menteni a zenéket róla.
Gondolom azért csinálták meg így, hogy a fizetős zenéket ne lehessen kimenteni a telefonról.manchester85: nem vagyok tapasztalt iTunes használó, ha tehetem elkerülöm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem az a bajom az iTunessel hogy nem mindig azt csinálja amit akarok vele.
Ha csak valamit le akarok szedni a telefonról, akkor sync-el mindent, akár 10 GB is.
Bután és bolondbiztosan van megírva.
Ahhoz, hogy tudj rendesen másolni, letölteni a telóról JB kell.Ez Androidnál nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged