- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi_toth
csendes tag
válasz
justaview #953 üzenetére
(Én vagyok az, csak már most elfelejtettem a jelszót xD)
De egyébként köszi a válaszokat, és én ebben a szövegben nem találtam semmi különöset, vagy tréfásat. Azt szűrtem le, hogy nem kell a megadott árnál többet kiadni
.
Akkor szerintem innen rendelek, ha érdekel leírom, hogy sikeres lett-e a vásárlás, azt kaptam amit írtak. Így esetleg más is rendelhet mert olcsóbb a többi helynél. -
Sanya
nagyúr
válasz
justaview #930 üzenetére
annyi, hogy a nem USA példányokra a 4g-sekre ráírják, hogy esetleg lehet csak 3g-t fog tudni. egyéb különbség nincs (max a garancia, de mostanság baszogatták őket a jobb garival, mert még mindig 1 évet adtak, amikor már a legtöbb prémium gyártó 2-3-4 év garanciákról beszélt. Már az apple is 2év, de nem vagyok benne biztos)
gari témában ez hasznos lehet, s elolvasva nem is olyan rossz a helyzet, mint elsőre lefestettem: [link]
-
erdoke
titán
válasz
justaview #895 üzenetére
Képek a fotó albumon keresztül átjárhatók, ahogy a zenék is a zene appon át. A dokumentumot kezelő appok szinte mindegyike támogatja az Open in funkciót, tehát ugyanazt meg tudod nyitni másikban.
(#896) Sanya
Két iOS eszköz között akár BT-on, akár WiFi-n keresztül lehet másolni, sok ilyen app van. Nyilván ezeket előre kell telepíteni. Ha van net kapcsolat mindkettőn, esetleg ugyanazon a WiFi hálón vannak, még egyszerűbb a dolog. -
erdoke
titán
válasz
justaview #893 üzenetére
Normál esetben a videót a lejátszó alkalmazáshoz rendeled, és másik lejátszó nem látja. Ez a gyakorlatban ritkán probléma, pl. én PC-n is egyetlen lejátszót használok, nem okozna gondot, ha másik program nem látna bizonyos videókat. Emellett mindez csak akkor merül fel egyáltalán, ha úton vagy, és a tabletre másolva akarsz magaddal vinni videókat. Ha otthon vagyok, közvetlenül a PC-re, routerre és médialejátszóra kötött merevlemezekről játszom le a filmeket/videókat a mobil eszközökön média szerverek segítségével. Ugyanígy a képeket és zenéket se mozgatom át fájl formájában iPadre, hanem streamelem őket.
-
erdoke
titán
válasz
justaview #890 üzenetére
Gyakran a felhőbe dobom be pl. a dokumentumokat, vagy van asztali oldalon kliense az alkalmazásnak (pl. Documents To Go), vagy WiFi-n, böngészőből lehet másolni az adott alkalmazásba (pl. zenét, videót). A hagyományos könyvtárakba másolós, majd ott böngészős megoldás nem működik, de nem is igazán hiányzik. Sőt, mivel a PC-tis lényegesen kevesebbet használom, mióta iPadem van, elég sok szokásom megváltozott. A képeket, videókat otthon is egy hálózatra kötött merevlemezen tárolom, ha pedig a családnak meg akarok mutatni valamit, kilövöm AirPlay/Apple TV-n keresztül tévére.
(#891) Sanya
Néha nem árt, ha tudja a troll, miről beszél... -
erdoke
titán
válasz
justaview #888 üzenetére
1. Tudsz vásárolni közvetlenül az iPaden és PC-n iTunes-ból is.
2. Nem igazán fordul elő olyasmi, hogy "elakad" a szoftver, a rosszul megírt alkalmazás egyszerűen kilép. Ez utóbbi is igen ritka, csak ellenőrzött dolgok kerülnek be a boltba. Egyébként a legnagyobb gubanc is orvosolható egy erőltetett újraindítással.
3. Itt a legtöbbünk teljesen újragondolja, ahogy korábban a fájlkezelést megoldotta. Tartalomtól és alkalmazástól függ, hogy mit csinálok vele.
4. Az én netezési szokásaim mellett eleve nincs sok ilyen oldal, és ezek jó része orvosolható pl. egy Puffin böngésző futtatásával. (Bizonyára hallottad, hogy Android 4.1-től az Adobe nem támogatja a Flasht, és JB-re le is került a Playből. Persze az a veszély nem fenyegetne GTab 10.1-re, hogy rövidesen JB-t kapj...)
5. Az automatikus fényerő állítás nincs olyan jó, mint iPhone-on, de így se nyúlok gyakran a manuálishoz. Közvetlen napfényben a tükröződés miatt nem igazán jó használni, de meg lehet oldani, ha muszáj. Árnyékban egyszerűen találsz olyan pozíciót, ahol nem tükröződik nagyon. -
Ragnar95
félisten
válasz
justaview #880 üzenetére
Természetesen van ilyen program, pl AVPlayer HD, ami már az 1080p-s filmeket is viszi, vagy OPlayer,stb. Amúgy iTunesban USBn a legegyszerűbb másolni a filmeket,de pl AVPlayerrel wifin keresztül is lehet elvben.
A gyári mail appot is tudod gmaillel használni, csaka beállításokban hozzá kell adni gmailként vagy exchange-ként,ha szeretnél push-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest