- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
@matthew@ #8766 üzenetére
Rosszul döntöttél hogy nem smartot vettél, úgy felesleges lenne az apple tv és még wifis távkapcsolód is lenne. A 34 ezerbe amibe az apple tv kerül pont bele is fért volna egy smart modell.
Másrészről meg ha mégis apple tv-t veszel megsporolod a wifis tárolót vagy hogy hívják, amiről a tv-n lejátszanád a filmeket pl.
YouTube-ot mindkét lehetőséggel nézni tudnád -
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #8753 üzenetére
A5 chip óta nincs downgrade. Már ipad 2-t sem lehetett.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Makszimusz #8569 üzenetére
Így hívják?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Makszimusz #8567 üzenetére
Szívnak valamit mi?
-
vadászcsiga
félisten
Mai napig nem tudja, nem kereste őket. Évek óta van egy weboldalunk leginkabb nekünk, illetve a tágabb családnak, ott minden kep meg van de csak a válogatottak amit mindenki láthat és kisebb felbontásban hogy minél később kelljen tárhelyhet bővíteni. Azt rendszeresen backupolom
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Maxximus #8546 üzenetére
Briefcase Pro pl látja a fotóalbumot meg wifi átvitel is van benne de 5 euro. Ingyenesben nem nagyon fogsz találni.
erdoke
Annyiért inkább egy digitális kepkeret -
vadászcsiga
félisten
válasz
Makszimusz #8446 üzenetére
Fsza pedig pont most akartam elkezdeni
-
vadászcsiga
félisten
Nem, elég ha ezt megveszed
Sonos Play:5 -
vadászcsiga
félisten
Hát mondjuk a push for gmail-ért én jb-zném. Baromira zavart hogy addig telefonon a gyári levelezot használtam és ahogy megvettem az ipadet sehogy sem tudtam működésre bírni a pusht, másikat meg nem voltam hajlandó használni. Felfedeztem ezt a tweaket, azóta tökéletes.
Meg ha kijönnek majd a testreszabható CC-vel az biztos jó lesz nektek, mobilnet kapcsoló, stb. -
vadászcsiga
félisten
Akkor nálad valami különleges eszközök vannak. Az ipademen fel éve van jb es semmi anomáliát nem tapasztaltam még.
Nem akarlak gyanusitgatni de osszeomlasokat a warezolt jb tweakek okoznak. Amugy meg van email írhatsz a fejlesztőnek akik nagyobbrészt segítő készek es általában pár nap alatt kijavitjak a hibákat.
Most néztem be a cydiaba, szép számmal jönnek a frissítések iOS7-re.
Stabilitashoz: már 5-re is stabil volt a jb, az evasion viszont majdnem atombunker -
vadászcsiga
félisten
Huhh itt látom mindenki tudja a frankót, megyek is tovább
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #8181 üzenetére
Pont a tok miatt karcos, ha jót akarsz eladod te is. Gondolj bele hogy a tok belső felületen megragad a por, esetleg homokszemcse ami minden egyes ki es behúzásnál megkarcolja a kijelzőt. Szerintem a legrosszabb megoldás a puha tok
-
vadászcsiga
félisten
Én is szoktam jegyzetelni ipaden. Tollal, papírral...alátétnek jó
szar vicc volt
-
vadászcsiga
félisten
válasz
B-L-A-C-K #7979 üzenetére
Igazatok van de en rögtön felraktam ra a mar előzőleg megvett Calculator+t meg a WeatherProHD-t, mindkettőt imádom. A Calculator+ egyben valutaváltó is amiért 99%-ban előveszem a szamologepet tehát a gyári alapból nem jatszik, a Yahoo időjárását meg elből utálom.
Ha nem telefonon ismerkedtem volna meg az iOS-el hanem ipaden akkor lehet hiányoznanak...bár akkor meg pont amiatt nem. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Krisz0630 #7615 üzenetére
Nem csak hogy jó de megbízható is. Vedd meg a MeteoEarth for iPad-ot is ha szereted az előrejelzést nézegetni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Krisz0630 #7613 üzenetére
WeatherPro természetesen
-
vadászcsiga
félisten
Ez megy a háttérben is: FREEdi Player for Youtube
-
vadászcsiga
félisten
Gondolom az iCloud vezérlőpultot feltelepítetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- SONY LCD és LED TV-k
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Matematika topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Horgász topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest