- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Értem én. Nincs mit ragozni rajta.
1. Eleve nem szeretem a motion blur-t. Ez az első pont valóban, hogy felesleges is sok esetben, mert nem nyújt jobb látványt hiába "reális".
2. Ill. ezen belül még válasszuk ketté azt az esetet amikor (sokszor) szarul használják és még csak nem is reális. Ott főleg felesleges.
3. Eset: amikor sok az fps, erről írsz te. Eleve felesleges, mert ha kellően sok a mozgásfázis akkor a szem "mossa el" a képet, ahogy a valóságban.
4. Eset: kizárólag erről beszéltem én:
Amikor nincs 120fps, nincs ilyen gyors monitorod sem hozzá. És emellé van egy jó, valós hatást keltő motion blur.
Ez az egyedüli együttállás, amikor érdemes lehet használni.
Na ehhez volt az a véleményem, hogy annyit viszont ez az eset sem ér meg, hogy 3-4x számítással leterhelje a gpu-t. Van 1000 fontosabb dolog, amire használni lehetne/kéne előbb.szerk: Az idézet megvolt nekem is.
-
sb
veterán
Nem teljesen értem ez hogy jön ide.
Épp azért kenik el renderből, hogy el legyen kenve. Tök mindegy hányszor frissít a monitorod, ha egy elmosott "paca" képet frissít.Erről volt szó. Csak ráadásul az elkenés nem postprocess, hanem erőforrás-zabáló módon, többszöri renderrel akarják elérni. Kár belé a Gflops/CO2, ahogy te is írtad.
-
DigitXT
félisten
Az a vicc, hogy a monitorgyártók az utánhúzás csökkentéséért küzdenek,
a játékfejlesztők meg beleraknák ezt az effektet szoftverből, hehe.Szerk: tudom, hogy a kettő nem ugyanaz, de azért na...
Hagyjuk már a
szemünket normálisan dolgozni: nem hogy nem kenődik el a tárgy éle, de
baromira nincs is egy időben több helyen a tárgy -> többször rajzolják ki?! -
sb
veterán
Én is örülnék, ha minden ojjektumot kirajzolna 20x, csak hogy be*szrjon a gép és szarul nézzen ki.
Egyetértek az első poszttal.@Abu:
Arról van szó, hogy hiába írod, hogy ott a low level API és innentől minden más a program(fejlesztő) dolga. Épp arról szól az írás, hogy milyen olyan megoldásokat szeretnének (és majd fognak?) alkalmazni, ami nem fekszik ennek a hw/sw környezetnek sem.Remélem azon is gondolkodnak már, hogy mi lenne, ha az x86 Win-t a gpu-n futtatnák a rendert meg a 12 szálas (x86) cpu-n. Mert úgy lenne még igazán szuboptimális.
Én mindig a fejlődést pártolom, de most egy kicsit előbb írjanak már bár 50k rajzolásos ÉS jóval szebb, jobb játékot. Aztán jöhet a gondolkodás a további irányokban...Egyelőre itt se tartunk még.
És ha kijönnek tömegével a low level játékok akkor még mindig ott a mondat második része. Kíváncsi leszek jobban néznek-e majd ki.Anno a T&L-nél a retinámba égett erősen a váltás. Jöttek az első progik amik el sem indultak T&L nélkül. De hányás módon néztek ki az ezeréves "régi" cuccok mellett.
Most kaptak új API-t, ideje bizonyítani. Aztán ha ügyesek lesznek kaphatnak újabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Túra és kirándulás topic
- Sorozatok
- EA Sports WRC '23
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest