- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
Nekem még a fizikai billentyűzet sem kellene, ha olyan szintű a virtuális, mint a szifonnál...azt próbáltam és óriási!
Nem hiszem, hogy házon belüli harc lenne, mert egymással párhuzamosan futna a 2 mobil eltérő oprendszerrel és aki óckodik a winmo-tól, annak ott lenne az Android és fordítva. Szerintem pont hogy rengeteget el tudnának belőlük adni, mert így sokak igényét ki tudnák elégíteni, és a gyártási költségeket is szépen le lehet szorítani, hisz ugyanaz a hardver csak más alatta a szoft. -
bmwk1200s
őstag
Amiket eddig láttam róla videók igen bizalom gerjesztőek, de úgy gondolom ideje lenne, ha a fantasztikusnak tartott Android Sense UI-hoz is kiadnának egy ilyen hardvert! Nem kell agyoncicomázni, meg meggörbítgetni....akár úgy is kinézhetne, mint ez...csak mint lehetőség jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest