- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Hát, ez nekem igenis nyilvánosságra hozásnak tűnik (a link úgy született hogy kiválasztottam a kártyám), bár fura hogy ha jól emlékszem nem csak a dell, hanem a sony és a hp is érintett volt; az nV mégis csak a dellekkel riogat.
Az enyém pont hogy nincs köztük (Inspiron 1520), cserébe tudom hogy az xps-ek echt ugyanezt a gpu-t kapták.
Mondjuk az "erősen javallott" tényleg nem egyenlő az "ezekbe szart raktunk"-kal, de nincs tőle túl messzePlusz a fent említett hanghatás (hotfix utáni) is erre utal; azt is el tudom képzelni csak azért ezeket a gépeket sorolták fel, mert a többiben, ami "erősen javallott" gpu-t kapott, több tartalékkal rendelkezik a hűtés. (Megjegyzem nem biztos, de úgy rémlik már akkor is megvolt az nV kényelmes usereknek csinált gpu-monitorozója, és az rántotta le nekem a szerinte a kártyához való frissítést, ami aztán a zajt csinálta.)
Igazad van benne, hogy nem hozták nyilvánosságra a dolgot, erre én is emlékszem, de nagyon dilemmázom mi legyen. Futtassam a furmarkot 24/7-ben az általad leírt metódussal?
Az még a jó vga-t is kicsinálhatja. Aztán lehet nem lesz semmi baja, egy hét múlva meg nem látom a kijelzőt.Erről jut eszembe, 2,5 év alatt eddig háromszor csinálta, hogy bootképernyő még volt, de aztán a bejelentkezésnél fekete képernyő fogadott. Közben gond nélkül ment a gép, be tudtam jelentkezni a TAB-TAB-JELSZÓ-ENTER paranccsal, és csippantott hogy csatlakozott a wifire. De csak a reset segített, utána viszont semmi baj nem volt. Se csökkentett mód, se a "Windiws súlyos hiba után állt helyre", semmi.
Egyszerűn nem küldte ki a jelet, ez utalhat gpu hibára?
Nem érintkezős gond volt, hajtogattam össze-vissza a kijelzőt a zsanérokon, és nem hozott változást. -
MittuDomain_
őstag
Hááát, nem fűlik hozzá a fogam, főként a tárhely gondok miatt.
(A HDDn is van 2 bad sector, de nem tudom hova kimenteni a 160GB adatomat)
Már érdeklődtem a szervíznél a bad sectorok okán, azt mondták hozzam be és seperc cserélik ha igazam van /DELL szervíz rulz/, viszont a vga-val tuti nélkülöznöm kéne egy ideig.Egyébiránt, ha mégis rászánom magam, mivel lehet "kinyírni" a VGA-t?
Letakarni a szellőzőt+izzítani a kártyát stb? Nálam komolyan nincs semmi gond, fém az egész alja, ez még a "régi iskola", rendesen összerakott ír gép.Ha viszont mégis muszáj, inkább most; ebben is igazad van.
[Más kérdés, van-e szerinted/szerintetek lehetőség arra, hogy a kis 160as vinyó helyett egy 320/500/640es, esetleg 5400as helyett 7200es kerüljön bele, természetesen ráfizetéssel. Illetve uilyen vga-t fogok kapni helyette, vagy esetleg vele egyenrangút, hiszen ez már nem forgalmazott termék.
A teljesítmény növekedését sem bánnám, de a kisebb csíkszélessg mindenképp üdvözlendő lenne. Plusz CAD is kell - munka - , tehát maradjon benne kraft erre is. (Azért Quadro nem kell) Utóbbi miatt kérdem, ha nyomnak elém egy listát hogy 8600M GT nincs, melyiket kérem, mit javasoltok./
Ill szerintetek mxm modulos a VGA? (Gyárilag úgy vannak lecsavarozva a takarók, hogy képtelen voltam kinyitni a proc/vid cardosat, pedig úgy erőlködtem hogy megkarcolta az alját ahogy kiugrott a csavarhúzó; csak a memóriás ment.) Az lenne a legjobb.
Nézzétek el nekem a láma kérdéseket, újonc vagyok, na.]
Bocs a litániáért
-
MittuDomain_
őstag
Nem tetszett a cikk vége.
Nekem is 8600M GT van a laposban 2008ból, és még bírja a VGA, de parázom hogy pont a 3 év gar után 1 nappal becsődöl. (Persze mikor megtudtam hogy gebasz van, feltettem a hotfixet, azóta pörgeti is rendesen a ventit, kb -10-20 perc üzemidő)
Sajna csak akkor cserélik, ha halott, direkt kinyírni meg nem szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest