- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Ez már nagyon szerencse kérdése, ahogy az a tuningnál szokott lenni. Beszámolók alapján, 4.5-4.6 GHz fölött már nagyon elkél neki a delid (sokaknak gyári beállításokon is nehéz hűteni). Nálam nem nevezhető jól tuningolhatónak egy olyan proci ami stressz-tesztek alatt throttling-olhat a gyenge paszta miatt (egyáltalán hogy is tesztelsz OC stabilitást ilyenkor?).
Egyébbként is Kaby = Skylake kicsit magasabb órajelen, nem sok különbség van. Ezért is került ki nálam a képből a Kaby amikor procivásárlásra került a sor (pedig sokáig Intel-em volt előtte, és i7-re terveztem váltani, a Zen hidegen hagyott egészen a megjelenésig). Egyszerűen nem volt szimpatikus, hogy mennyire nem volt előrelépés az elmúlt években Inteléknél.(#49) t72killer A 4770K szerintem egy nagyon jól sikerült proci volt (még az utána jövő Broadwell is), én biztos nem cserélném egyelőre semmire (főleg pasztás Skylake vagy Kaby Lake-re) hacsak nem kell több mag.
(#51) r92king Nem mindenki, csak néhányan, de szerintem mostmár le is zárjuk a támát, túl volt tárgyalva
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest