- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csontraket
tag
Hát szerintem az a baj csak az NV-vel hogy eszméletlen drágák teljesítmény/ár összehasonlításban az AMD-vel szemben nem beszélve arról hogy nagyon hajtják a pénzt és mostmár ez nagyon látszik hogy szinte csak arra mennek! Egy ős régi technológiával gyártják még mindíg a gpu-kat... ittvan példának okáért az új gtx sorozat 970/980 oké jó a teljesítményük de tegyük hozzá nagyon látszik hogy a 4K-ra mentek rá nagyon FHD-ban nem teljesítenek sokkal többet mint egy 290x és árban hol van? 180k azárt most már veszel 2db r9 290-et ami keresztben lenyeli persze tudom jönne most a sok válasz, ja de kurva keveset fogyaszt ebben igaza van az embereknek de nézzétek meg mennyibe kerül bőven kifizeted a kártya árában az áram spórolást! Arról nem is beszélve hogy vicc hogy a gtx legújabb sorozata a dx 12-nek is csak a legalapabb "butított verzójával tud majd megküzdeni" ezzel szemben az AMD r9-es sorozatából az összes kártya támogatja a dx 12 összes verzóját majd! Nem beszélve a mantle-ről amit egyre több játékgyártó fog alkalmazni ugyanis könnyeb AMD-re jelenleg játékot írni mint NV-re a másik hogy mantle alatt tényleg nyer nem kevés fps-t az ember... Megnéznék egy olyan játékösszhasonlítást hogy r9 290x(mantle-el futatva) VS gtx 980(dx-el) szerintem igen csak jobban teljesítene az AMD kátyája...na és akkor itt van a G-sync amiért megint elkérnek egy kisebb vagyont... ami megint csak az AMD-nél ingyenes lesz(persze más technológia de lényegében ugyan azt produkálja) Az NV mindent zárt ajtók mögött fejleszt és levédet szóval erről ne is beszéljünk..szerintem ez az egyik oka hogy most már nagyon kezd lemaradni AMD-hez képest... Nézzük csak meg a legutóbbi játékokat amit NV alatt fejlesztettek mind rosszul lett optimalizálva...ez nem véletlen van nagyon nehéz már NV-re játékot fejleszteni és ezt már nem egy gyártó cég megemlítette...akkor miről is beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest