- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
a freesync képességei is erősen limitáltak..
Ezalatt mit értesz? Előttem lévő kijelző 50-144hz freesync 34" 2560*1080, ennyiért 27"tn fhd-t kapok gsync-el, hála annak, h. az ember fizetheti meg a hardver és a license díját.
Vagy erős limitáció alatt azt érted, h. egy 27" fhd ips kijelző esetében ami 60k, van lehetőség 40-75hz közötti tartományra? Ami túlképp egy átlagos kártyával szinte tökéletes is... Vagy legalábbis a semminél kategóriákkal jobb. Gsync-ről meg 120k alatt ne is álmodjon az ember, és az még mindig tn panel lesz csupán.
-
Hát szerintem is egyszerűbb. Elmagyarázom :
mindenki hibás, csak AMD nem. Azért nem ők a piacvezetők, mert a szemét konkurencia tud adni gyors hardvert,, de ők sem gyorsak amúgy, csak AMD-t lassítják( zöld gyíkemberek, akik nem fejlesztenek, csak egy táskával mászkálnak, és sok pénzt adnak mindenkinek) és csak lassúnak tűnnek, de amúgy sokkal gyorsabbak..érted?....... -
bozont
veterán
Sajnos feltűnt és pont ez nem tetszik, hogy ez így működik. De mit lehet tenni? Ha eladhatják így is, akkor el is adják.
(#3) b.
Mondjuk nem tudom mi a baj a cikkel, szerintem még finoman is fogalmazott.Az egy dolog hogy megint valami zárt cuccal jönnek ki, nem újdonság. De hogy a saját vevőiket is jól arcon köpik azzal, hogy csak az újabb kártyákon megy a dolog* mikor a régi is tudná, ráadásul csak a VR játékokban használható... Hát nem tudom, remélem ebbe na formában senki rá sem néz majd.
*Feltéve hogy használva is lesz. Jó lenne már egy ilyen is a játékokban, de én is az AMD megoldását preferálnám, mert az mindkét gyártó esetében működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Dacia topic
- Revolut
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest