Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
quarros
tag
"Shadow Brokers"
Látszik az oroszok tul sok Mass Effect-et játszottak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dstern
tag
Sok szakértő van ám ott is

-
törölt tag
Nem értem a problémát! Pereljék be elmaradt haszonért és jogdíjért a gonoszokat. Amennyi PC van a világon, szép summát akaszthatnak le.
-
kpityu2
addikt
egy ellenőrzés alá vont számítógépen mások számára is hozzáférhetően hagyta ott egy kémszoftveres eszköztárát,
Magyarán betörtek egy gépre és ottfelejtették a cuccot.
-
t72killer
titán
Igaz, a cisco-nál már ment a pánikolás. Hátigen, idő kérdése volt csak, hogy rossz kezekbe kerül, ezért gigab@romság ez az egész kormányzati-backdoor dolog. Mondjuk az utóbbit úgy is tudják kontrollálgatni, hogyha rájönnek, h adott exploitot megdurrantott vki, akkor arra nagy kegyesen engedik a javítást a M$-nak, almának, stb.
-
Hogyan ellenőrizték le, hogy használták-e? A világ összes gépét meglesték, hogy mit küldött róla, és kinek, majd összehasonlították a saját listájukkal?
-
tjsz
senior tag
-
Kékes525
félisten
Ha ez igaz, akkor nagy blama.
-
Chrys_
addikt
Vajon ki lehetett, akit az amcsik és az oroszok is egyszerre támadtak?

-
Én már a címnél felnevettem, cikk olvasása közben, már sírtam a röhögéstől.

-
haxiboy
veterán
Inkább az a kérdés, hol lehet megvenni, és mennyiért?

Eddig is használták, hogy most 3rd party kézbe került...őket nem izgatja, ez van.
Semmi konkrétum nincs egyébként a cikkben hogy milyen sérülékenységek, milyen szoftverekben, és mire használhatók.
Ok hogy Cisco meg mittomén, na de nem mindegy hogy megváltoztathatom a wifi jelszavat, vagy a teljes adatforgalomba belelátok, esetleg kártékony kódot futtathatok. -
-
Gergosz2
veterán
Ez negatív eredményt hozott, és állítólag ezért döntöttek úgy, hogy mivel nincs közvetlen veszély, nem értesítik sem az amerikai gyártókat, sem a hatóságokat.
Szóval ha tudom, hogy a szomszéd pszichopatánál van egy pisztoly, akkor elég csak akkor szólni a hatóságoknak, ha már lelőtt pár embert. Nájsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Látszik az oroszok tul sok Mass Effect-et játszottak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)