Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quarros
tag
"Shadow Brokers"
Látszik az oroszok tul sok Mass Effect-et játszottak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dstern
tag
Sok szakértő van ám ott is

-
törölt tag
Nem értem a problémát! Pereljék be elmaradt haszonért és jogdíjért a gonoszokat. Amennyi PC van a világon, szép summát akaszthatnak le.
-
kpityu2
addikt
egy ellenőrzés alá vont számítógépen mások számára is hozzáférhetően hagyta ott egy kémszoftveres eszköztárát,
Magyarán betörtek egy gépre és ottfelejtették a cuccot.
-
t72killer
titán
Igaz, a cisco-nál már ment a pánikolás. Hátigen, idő kérdése volt csak, hogy rossz kezekbe kerül, ezért gigab@romság ez az egész kormányzati-backdoor dolog. Mondjuk az utóbbit úgy is tudják kontrollálgatni, hogyha rájönnek, h adott exploitot megdurrantott vki, akkor arra nagy kegyesen engedik a javítást a M$-nak, almának, stb.
-
Hogyan ellenőrizték le, hogy használták-e? A világ összes gépét meglesték, hogy mit küldött róla, és kinek, majd összehasonlították a saját listájukkal?
-
tjsz
senior tag
-
Kékes525
félisten
Ha ez igaz, akkor nagy blama.
-
Chrys_
addikt
Vajon ki lehetett, akit az amcsik és az oroszok is egyszerre támadtak?

-
Én már a címnél felnevettem, cikk olvasása közben, már sírtam a röhögéstől.

-
haxiboy
veterán
Inkább az a kérdés, hol lehet megvenni, és mennyiért?

Eddig is használták, hogy most 3rd party kézbe került...őket nem izgatja, ez van.
Semmi konkrétum nincs egyébként a cikkben hogy milyen sérülékenységek, milyen szoftverekben, és mire használhatók.
Ok hogy Cisco meg mittomén, na de nem mindegy hogy megváltoztathatom a wifi jelszavat, vagy a teljes adatforgalomba belelátok, esetleg kártékony kódot futtathatok. -
-
Gergosz2
veterán
Ez negatív eredményt hozott, és állítólag ezért döntöttek úgy, hogy mivel nincs közvetlen veszély, nem értesítik sem az amerikai gyártókat, sem a hatóságokat.
Szóval ha tudom, hogy a szomszéd pszichopatánál van egy pisztoly, akkor elég csak akkor szólni a hatóságoknak, ha már lelőtt pár embert. Nájsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Látszik az oroszok tul sok Mass Effect-et játszottak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)