- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Érdemes kipróbálni mit tud így. Emlékeim szerint a fesz visszavétel nem volt nagy jelentőséggel az idle fogyasztásra pedig én elég régi Sandy-t használok.
Fix feszen pár wattal volt nagyobb fogyasztásom idle-ben mint rendesen visszavett fesszel. Gondolom annak köszönhetően, hogy a fogyasztáscsökkenés nagy részét a lekapcsoló részek adják a cpu-n belül.
A light load-ban már jobban kellene látszódnia, de emlékeim szerint ott sem volt vészes a különbség.Mondjuk én is leszoktam már a HC tuningról. Több dolog eredménye: a tiltás, de főleg a teljesítmény/fogyasztás arány, nomeg, hogy nincs is szükségem igazán nagyobb teljesítményre.
Mostanában az alapfeszes vagy alapfesz alatti tuning mozgat maximum. Mint a jelenlegi non-K i5-2500 3.4GHz @3.8GHz, -0.150V. Ez így elég gyors és kényelmes.Ez a bclk tuning érdekes. Egyrészt nem értem mi a nagy engedélyezés, eddig is lehetett...volna, ha nem lett volna PCI/PCI-E órajel függőség. Másrészt hajlok afelé, hogy valóban az Intel dobhatta be. Nyilván házon belül komoly konkurencia így a nagyobb prociknak 1-2 kisebb cpu, de szvsz a régebbi procikról egyáltalán nem érné meg máshogy váltani. Ráadásul most pl. az i3-ak árát is eléggé megnyomták, nem is annyira irreális, ha i5 teljesítmény közelébe kerülnek.
Az igaz, hogy a sima szorzós, 4 pines non-K tuning már nem megy? Mint amit fentebb is írtam az i5-2500-nál? Talán a másik topicban említett ilyet valaki....
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest