- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Galaxy S25-öt még nem, rá való tokokat már találtunk
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerasz
aktív tag
válasz kakuk.tamas #2 üzenetére
Ahogy korábban írták, ez teljesen téves, pl ez csak Koreában és az Usában működött
-
-
ShadowX
őstag
Ez is kicsit az volt. Miből gondolta az LG, hogy ha a "gyárilag" beépített google pay-t, a google hátszelével az általad említett módon kevés helyen érik el az emberek, akkor majd az ő fizetési megoldásukat hirtelen mindenki elkezdi használni?
Egyszerűen az LG sem akarta kihagyni a mókavonatot, hát felszálltak rá, mint sokan mások.
-
BabMester
senior tag
válasz kakuk.tamas #2 üzenetére
Ez egy ordas baromság volt, ha jártál valaha Kínában, mindenki WeChatet (ApplePay,Facebook,Messenger,Instagram egyben) vagy AliPayt használ.
Mivel a Google Pay kevés helyen volt elérhető a világon, megróbálták a sajátjukkal pótolni.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Igazából ezek a gyártóspecifikus Pay-ek (kivéve az ApplePay, mert az egyre inkább WW) Kínára vonatkoztak a Google hiánya miatt.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
forgonati
őstag
Azt sem tudtam higy volt ilyesmijük, szerintem most már megleszek nélküle. Gondolom olyan volt mint a Samsung pay...
Keelah Se'lai!