Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyisziati #50 üzenetére
Az iPhone XS és XR is megröccen időnként, kábé ezért vett S10e-t a feleségem. Media Marktban szeretett volna ottani garis készüléket, menjünk be választani... -lelkesebb voltan talán még Nála is.
Androidosként azt mondtam, adhatna egy esélyt az XS-nek vagy az XR-nek, és mindketten nyomogattuk őket hosszan. Csalódás volt, mert apró röccenések időnként előfordultak. Az S10e működése érezhetően folyékonyabbnak bizonyult. Szóval azt vette. Ez pár hónapja volt.
Azóta láttam már apró késlekedést az S10e-n is, de az biztos, hogy -minimum a vásárlás idején hasznélt iOS mellett- az XR és az XS semmivel nem gyorsabb, mint egy S10.
-
Giovan!
addikt
válasz
nyisziati #49 üzenetére
Meg az AirDrop is ott van, és az az általános jelenség is, hogy az Apple cuccai egymással működnek együtt igazán hatékonyan. Illetve az Apple szolgátatások nagy része is csak a saját termékeikre érhető el (pl. music, maps, tv+).
Itt van MKBHD videója a témában, ha valakit érdekel, szerintem egész jól elmagyarázza, kitérve a negatívumokra is, bár a videóban található információk egy része elavult lehet már, hiszen eltelt 2 év azóta, hogy feltöltötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest