- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
Ez már biztos nem lesz a kínálatban, nem fér rá a Microsoft felirat
-
Ágógreen
senior tag
This is just a prototype , true 1030 will come with a pelican array camera and a MSs new patented dual battery with a one week battery life, little two instead of one big. One for the OS other for the hardware for efficient battery management. here are the real specs. Microsoft Lumia 1030
Qualcomm Snapdragon 810 Chipset
Octa Core Krait CPU ( Quad 2 GHz Cortex A57 + Quad 1.6 GHz Cortex A53)
Adreno 430 GPU
4GB LPDDR4
4.9” Quad HD OLED Clear Black Display (2560 X 1440) 599.43 PPI
Corning Gorilla Glass 4
32/64GB Internal + Up to 128GB MicroSD
30MP Pureview 16 Lens Pelican Array Rear Camera (2160p@60fps, 1080p@120fps, 720p@240fps, OIS)
10MP Pureview Carls Zeiss Front Camera (1440p@30fps, 1080p@60fps)
Front LED Flash and Rear Xenon & 4th Gen Short Pulse Dual LED Flash
Dual Li-Ion 2400 mAh Batteries (2400 X 2)
Qi 1.2 Wireless Charging
IP68 Certified Dust Proof and Water Resistant
3D Touch Sensor
IR Blaster
MicroUSB v3.1 Type-C
Windows 10
Dolby Digital Plus 5.1 Sound Enhancements
Capacitive Touch Screen Buttons
Top & Bottom Dual Stereo Speaker
Aluminum Unibody Design -
Emtra
tag
nem teccik ez a fenyes uveg boritas hatul, es a xenon is kimaradt .... ez minden csak nem az amit vartunk
-
dz1989
senior tag
???Hol a Xenon???
Na erre kiváncsi leszek.
Mert pl.:Állitható blend?,HDR, Lassitott videó felvétel vajon lessz?
és a 4mp-es zár időn is tovább kéne engednie legalább 30mp-re. -
válasz
Luck Dragon #74 üzenetére
olvasd végig a fórumot
-
Nekem tetszik csak a xenon hiánya meglepő ha a 808 és az 1020ban volt .akkor ebben miért nincs? talán nem is az 1020 utodja
Szoftveres gombok ismét egy nagy kakukktojás.
-
Béééla
őstag
Kár hogy nem látok külső optikához csatlakozót. Rakják azokat a röhejes kiegészítőket a telókra, erre nagy ziccer lenne kihagyni az extrák felszerelhetőségét.
-
kpal
nagyúr
1020 utód milyen kamerás finomságokkal jöhet na izgi lesz
-
hirtelen nem is jut eszembe nagyobb telefon ebben a kategóriában a 1520-nál, a 162.8 * 85.4 * 8.7 mm méretéről - a 6 plus sincs akkora - nem feltétlenül a karcsúság és a kecsesség jut az eszébe az embernek - mondom ezt úgy, hogy jelenleg 153.5 * 78.6 * 8.5 mm méretű telefonom van, ami már nem mondható kicsinek.
-
-
Fr0z3n
őstag
Tényleg időszerű lenne egy 1020 utód. Ami a képen van, valami nagyon gatyi proto lehet. Eleve, hol a xenon?
-
zombinyul
addikt
Nekem innen mindkettő tetszik.
Az iPhone 6-ot is kipróbáltam, nem rossz! A 6 Plus mar egy ronda batár, de a sima az eléggé bejövős volt. Viszont kettejük közül inkább a Lumia mozgatná meg a fantáziám, kiváncsi volnék milyen típus szerepel a képen. A virtuális gomboknak meg részemről bódottá van, amennyire nem tetszett régen, most annyira imádom (WP-n eleve ezerszer használhatóbb, és testreszabhatóbb ez a virtuális gombkiosztás mint Androidon).
-
utolso bekezdes
"korában " --> korábban -
judas13
veterán
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
szoftveres gombok!!!Neeeeeeee
Szakiii A hátulja egy iszonyat az optika kiállása maga a bűn - az 5 pláne a 4 fényévekkel szebb ennél.
-
Szakiii
addikt
Nem tudom nekem i5s-em van ami szerintem nagyon szép de ez az i6 még mindig "csúnya"... Sokkal szebb a nokia.
-
Blyan
félisten
Jó nagy batárnak tűnik, pedig a szifon 6 se kicsi.
-
Atesz 666
aktív tag
-Nekem mindkettő elég bazári kacatnak néz ki.
-
hemaka
nagyúr
Johetne mindketto, jo penzt kapnek ertuk
-
Kell egy 1020, vagy egy 1520-as lumia. Nagyon tetszik!
-
no more
veterán
Azért hátulról az iphone elég gagyinak hat mellette.
-
Azie
őstag
Szaracsempe voltmár?
-
weresgyufa
tag
Én ezt anno fogtam a kezemben is
kár érte, az viszont tény hogy még akkor sem volt nagyon életképes, egyedül az érintés nélkül vezérelhető Touch ami nagy ötlet volt, de még az sem volt 100%-os
-
fffeco
tag
Ha ilyen vagány design-t kapnak az ms lumiak akkor előbb utobb fan leszek
-
norbi93
senior tag
imei.info szerint ez egy lumia 925
[link] -
macskea
őstag
Tudom, hogy nem reklámfotó, de nagyon szerencsétlenül néz ki alul a három "gomb" meg a böngésző címsora feketében, egy pillanatra azt hittem, hogy a közel azonos kijelőméret mellett ennyivel nagyobb alsó kávát kapott a 1030 az i6-hoz képest, pedig az se kicsi.
De aztán megnyugodtam.
-
Glenda
addikt
válasz
moleculez #35 üzenetére
Ez már nem lesz semmi. Ez egy flagship lett volna, amit elkaszáltak. Azért jött vissza a köztudatba, mert a Windows 10-ben állítólag lesz Mix View, amit erre a telefonra terveztek.
Now-Dead Lumia 1020 Replacement Leaked -- Thurrott
Leaked images of what could have been a Lumia 1020 replacement are now thought to depict the cancelled prototype Windows Phone that was codenamed McLaren. -
moleculez
veterán
Lesz itt 1030, nem véletlen a Canonnal a kereszt licenc megállapodás. Ez valami 8xx, vagy 9xx lesz.
-
Garada
őstag
Valóban elég jól néz ki.
-
Glenda
addikt
Lol, ezt meg melyik forráscikkből sikerült így lefordítani?
-
roli543
őstag
Ha ez valóban 1020 utód lesz, akkor elég szomorú dolog, hogy a xenon vakut elhagyták. A gyártók igazán vissza térhetnének rá!
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #27 üzenetére
miert, az ms nem talalhat ki bullshitet, csak a tobbi gyarto? nyilvan ennek akkor lett volna ertelme, hogy ha a 1020-as olyan nagy siker lett volna, de hat egy szuk retegen kivul azt nem vette senki. arra epitkezve meg nem lehet flagship-et kiadni.
-
culas25
tag
Nagyon szép telefon. Csak ugye eddig az volt a szlogen, hogy azért jó a kamerás mobil, mert nem kell fényképezőt is magunkkal vinni mindenhová. Na lassan egy kompakt készülék meg egy régebbi okos telefon kisebb helyen elfér, mint ez így önmagában. Persze ettől még nagyon tetszik, de remélem egy 4-5 év múlva kifutja magát ez a trend, és megint lesznek kisebb csúcskészülékek.
-
ctvagyok
őstag
Hátulról még ezzel a kiálló kamera izével is szebb mint az iphone 6, mert annak a hátulja randa ebben a színben.
Szerintem ez sem ki sem fog jönni, hanem csak egy protoval vagánykodik valaki.
Amúgy nem rossz ebben a színben a Lumia szerintem. -
Oppenheimer
nagyúr
designed to look like a successor to the Lumia 1020, but that the camera was around 20 megapixels in reality and similar to the Lumia 930 and Lumia 1520
ez? Ez nem magyarázat. Ez bullshit. Egyszerűen azért nagy a bump, hogy jobbnak tűnjön a kamera?
Lényegtelen, mert a telefon nem fog megjelenni, de nevetséges már a gondolata is ennek. -
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #22 üzenetére
benne van az elso cikkben.
-
wozzy
tag
Szép...
-
F34R
nagyúr
Jol nez ki, gondolom nem vacak kamera lesz benne.
-
-
exkalibur
csendes tag
Mindkét telefon kamerája kiemelkedik a hátlap síkjából. Ennyi a hasonlóság.
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #16 üzenetére
-
WinPho
senior tag
szvsz ez nem 1020 utód. Talán valami 93x, vagy a hátsó kör miatt 83x (530 és 535 után nem lepődnék meg ezen)
-
Wapmester
senior tag
szép párosítás
-
válasz
tomboy0013 #13 üzenetére
Meg a nappali Led menetfény...
-
Воланд
titán
válasz
tatararpad #8 üzenetére
az a 41mpx-re vonatkozott. ami meg a cikkben targyalt prototipus eseteben is igaz, ugyanis 20mpx-es kamera van benne.
-
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
nem joslas volt az. ez nem a 1030 (olyan jelenleg nincs is), hanem a mclaren, ami vegleges nevet nem kapott es honapokkal ezelott toroltek. eredetileg ennek az unnepi szezonra meg kellett volna jelennie.
-
tatararpad
őstag
Kik is jósolták olyan pokoli magabiztossággal hogy nem lesz ilyen telefon, mert rétegigény? Kezdhetik spamolni a topicot hogy fake fake.
-
Flind
senior tag
Ch, azt reméltem hogy a felsőkategóriás Lumiákban maradnak a kapacitív gombok..
-
Oppenheimer
nagyúr
woland pedig azt jósolta nem lesz ilyen.
-
diabolika
tag
Naggyon tetszik a hátulja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest