- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
A checkm8-ről volt már bármi a lapcsaládon...?
[link] Igaz...? Kamu....?
-
samu74
addikt
válasz
whatwhatwhat #46 üzenetére
Azt meg hogy? Az IStyle másképp dugja rá a csatlakozót? Vagy valami spéci csavar van benne?
-
lo_jo
senior tag
Most is nyomhatod erősebben, csak nincs ott a 3D touch-hoz az extra réteg és a szoftveres háttér. A másik jó példa az előtted említett polárszűrős szemüveg + 90 fokkal elforgatott kijelző. Vagy ha mellé tudsz rakni egy gyárit összehasonlításra.
Szerk: Mármint úgy értem, hogy nyomhatod, hogy a gagyibb kijelző így is szépen fog színeződni.
-
whatwhatwhat
aktív tag
A cikk nem említi, hogy nem csak akkor dobja ezt az üzenetet az ios, ha utángyártott kijelző kerül bele, ami egy nagyon jó dolog, hanem akkor is ha egy nem hivatalos szervíz tesz bele gyári kijelzőt, ami viszont egy nagyon rossz dolog.
-
madgie
titán
A 3D Touch-ot meg pont kinyírták, pedig az mindig lebuktatta az olcsó utángyártott kijelzőket, frankón elszíneződött a panel erősebb nyomás hatására.
-
pontazire
csendes tag
Mikor iPhone 6-osomon kellett kijelzőt cseréltetnem, én is örültem a szerviz olcsóbb ajánlatának. Aztán mikor a kocsiban használtam navigációra, és feltettem a napszemüvegem is, nem láttam semmit a kijelzőn. Először nem is esett le, napszemüvegben nyomkodtam a bekapcsológombot (miért nem kapcsol már be? lemerült?), annyira tökéletesen üres volt a kijelző.
A magyarázat az, hogy polárszűrős a napszemüveg, és az utángyártott kijelző nem körkörösen volt polarizált (mint a gyári Apple), hanem csak egy síkban, pont 90 fokkal elforgatva a napszemüveghez képest; így ezek ketten összedolgozva tökéletesen kioltottak minden fényt. Példaértékű optikai bemutató volt...
Ez csak egy példa rá, hogy mi lehet más a gyári és az utángyártott között.
Remélem, hogy ezt az iOS figyelmeztetést meg lehet később is találni. Használt vásárlásakor se mindegy, akkor jól jön, ha ellenőrizhető. Pl. ez a polárszűrős hiba eszembe nem jutott volna, csak a kellő körülmények közt jött elő, ott viszont kivédhetetlenül.
-
7Heads Drago
veterán
-
joey04
titán
válasz
janeszgol #32 üzenetére
Miért felháborító? A funkció nem annak függvénye, hogy mennyire erős az adott készülék, hanem hogy milyen állapotban van a telep. Ráálltak erre, hogy az 1 éves modellekbe kerül be ez a kikapcsolható funkció. Ennél korrektebben nehéz lenne eljárni... Persze a cikkben a szokásos fikaként szerepel, de ezen MA-n nem szabad csodálkozni.
----
A kijelzővel kapcsolatos értesítés nagyon jó ötlet!
-
janeszgol
félisten
Rendben srácok, legyen akkor ez egy séma, de akkor adják el úgy! Elképzelhető, hogy ennek a funkciónak a tálalása mondatja még velem a felháborodást.
-
ViSAS
senior tag
válasz
janeszgol #32 üzenetére
Ha újraindul vagy kikapcsol magától a telefon a degradálódott akku miatt, az nem jó, morcos a user.
Ha a telefon tulajdonképpen leszabályozza önmagát és így elébemegy ennek, az nem jó, morcos a user.
Jaj már, akkor mi jó?Lehet tenni ellene, tessék akkumulátort cseréltetni.
-
hito
nagyúr
válasz
janeszgol #32 üzenetére
De miért? Mert lehetőséget ad a felhasználónak, hogyha nincs szükség akkora tűzerőre, akkor esetleg tudja konnektortól távol tovább használni? Nem értem ebben mi a felháborító. Ezzel az erővel a windowsban az energiagazdálkodási funkció is felháborító, mert be tudom állítani, hogy a teljesítmény a fontos éppen, vagy az üzemidő. De valóban, égjen a villany is mindenhol, még nappal is!
-
Z_A_P
addikt
Az iOS 13.1 legkevésbé szimpatikus újdonsága továbbra is a CPU-leszabályzási funkció marad az iPhone XR és XS modellekre kiterjesztve,
Az meg micsoda? -
Maxxy10
addikt
A többi készülék is megkapja ezt az értesítést?
-
nozs23
addikt
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
-
Engikrisztus
tag
Azt is megmondhatná az IOS 13.1 hogy frissítés óta miért nem jó a bluetooth kapcsolat a telefon és a Miband4 között,mikor elötte faszányos volt minden.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Juhaszatti #23 üzenetére
Oké, pontosítok: gyári refurb lehet. Itthoni szervíz ne javítsa. Utána jön a beázik hiba pl.
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
voyager4.4 #19 üzenetére
Ilyen ez, amikor nincsen konkurencia.
-
hito
nagyúr
válasz
Juhaszatti #9 üzenetére
Hát, ez olyan dolog, hogy ki mennyire érzékeny erre. Én pl. nem értem és nem hallom a különbséget egy 25eFt-os jó minőségű BT füles és egy 100eFt-os között. Illetve hallom, de nem adnék azért a különbségért +75eFt-ot. Elég háklis vagyok a kijelzőre. Nekem többször sikerült már kiszúrni utángyártott kijelzőt, úgy hogy nem volt mellette eredeti. Legutóbb iPhone 8 Plus-nál. Aztán van akinek meg egymás mellé teszem a kettőt és nem érti, hogy mi a bajom, mi a különbség.
-
Fryskitt
addikt
Egy csomó helyen azt csinálják, hogy megveszik a telefont, szétbontják és alkatrészenként adják el, persze megfelelő felárral.
Én azt mondom, ne is javítsák. Egy ilyen telefonnál alap, hogy ha baj van, csere. De magánvélemény, mielőtt még bárki elkezd köveket dobálni rám. -
Norbi.
őstag
válasz
janeszgol #16 üzenetére
Alapból egyetértek veled, az viszont számomra egy vicc, azok az árak. iPhone 6, 6s, 7, 8 60.000Ft, Xs 119.000Ft, Xs Max, 140.000Ft, vagy a sok ember által utált Xr IPS kijelzője is 81.000Ft. iStyle árak.
Értem én, hogy akinek nincs rá pénze ne vegyen ilyet, vagy vegyen biztosítást, de például hátlapcserét meg nem is vállalnak csak komplett készülékcserét ajánlanak fel. A többi alkatrész mondjuk nincs ennyire túlárazva, bár azokból valószínű nem is romlik el annyi.Ha valamivel olcsóbb lennének a kijelzőcserék, valószínűleg többen cseréltetnék gyári alkatrészre.
-
janeszgol
félisten
Többen sem értik meg, hogy az utángyártott cuccoktól a telefon nem lesz az, ami. A Lumiáknál is hihetetlen, milyen minőség beli különbség van. A nagyon erős példa a Lumia 520. Ha nem működött a közelségérzékelő, tuti mókolták a telefont.
De az iPhone is ilyen. Az attól ájfón, hogy olyan, mailyen. Az után gyártott kijelzőnek nem olyan a színvisszaadása, sokszor az érintésérzékenysége is sokkal rosszabb. Ez innentől kezdve nem iPhone, hanem csak egy utánzat. És az aprón lévő telefonok nem elhanyagolható része ilyen. -
gPéter
tag
ez egy fantasztikus funkció,de inkább a safarival csinálhatnának valamit. Ez az ios13 nem sikertörténet eddig.
-
hemaka
nagyúr
Max akkor jó, ha használtan veszed majd, másra nem nagyon.
-
ViSAS
senior tag
Hasznos feature. Nem igazán értek egyet azzal, hogy ez a drágább, hivatalos szervizek felé tolnák a tulajokat...
A tulajok többségét nem fogja érdekelni ez az üzenet a beállítások menüpontban, ha cserébe fele annyiért tudta megjavíttatni a kijelzőjét, vagy ha használt teló vásárlás során emiatt tudott lealkudni az árából. Hacsak nem spékeli/spékelte meg az Apple azzal ezt az egészet, hogy emiatt le is tilt valamit az OS, vagy minden egyes képernyőfeloldáskor felugrik ez egy üzenetben is (mint pl. letiltott touch ID-nál). -
Juhaszatti
addikt
Nem feltétlenül van ez így sajnos. Párom 6s-ről váltott 8 Plusra. Utóbbit használtan vettük, és semmivel sem volt rosszabb a kijelzője mint a 6s-é. Viszonylag hamar betörte, és mikor szervizbe vittük közölték hogy jobb is, mert ez bizony nem eredeti. Mutattak egy 8 Plus kijelzőt, és tényleg volt különbség, de ugye olyat párom nem látott korábban csak a 6s-ét.
Nem annyira vacakok ezek már sajnos, hogy az ember rögtön észrevegye hogy átverés áldozata lett, főleg ha korábban sosem látott eredetit belőle. Még akkor sem, ha régebbi generációs Apple terméket használt előtte.
-
Fryskitt
addikt
Én kérek elnézést. Igazad van. Sokkal jobbak a semmitmondó fordítások itt. Haha. Amúgy szerezz egy ronda nőt, aztán képzeld el, hogy egy másik az, csak mindenben jobb.
Jeep: vedd annak. Amúgy ha mindig olyat írna mindenki aki oda való....
-
Fryskitt
addikt
Inkább iPhone pro teszt lenne így lassan egy hónap után, hogy megjelent.
-
hito
nagyúr
Ha (szín)vak vagy, akkor hasznos, ha nem, akkor meg minek? Ordít az utángyártott kijelzőről, hogy nem eredeti. Még csak egy másik, eredeti kijelzős iPhone-t se kell mellé tenni hogy észrevehető legyen, annyira gyér ezeknek a minősége a gyárihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak új emojik meg biztonsági apróságok jönnek a frissített rendszerrel, viszont ennek a funkciónak sem biztos, hogy mindenki örül majd.
- Tőzsde és gazdaság
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- YouTube
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest