Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Értettem, amit írtál, világos volt. Az autónál azért szerintem áll a példám, mert sokkal gyorsabban meglehet hajtani, mint amit engedélyez a KRESZ.
A telefonnál meglehetne úgy is oldani a védelmet, hogy a rendszerbeállítások legmélyén eldugva lehetne root joghoz jutni, amit a mezei felhasználó sohasem kapcsolna be, mint ahogy legtöbb ember nem kapcsolja be a fejlesztői beállításokat sem.
-
Kékes525
félisten
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szeretem, ha atyáskodnak felettem és megmondják, hogy mitől kell félnem és mitől nem. Hadd döntsem el azt én magam. Másrészt a károkozásra való hivatkozás az téves. A PC-én az adatvesztés, adat lopás sokkal nagyobb károkat okozott már, mint a telefonnál, mert az emberek átlaga fontosabb adatokat tárol a PC-én, mint a telefonján. Másrészt az autón miért nem korlátozzák a motort a sebesség túllépése ellen, pedig ott ez halált okozhat? És sorolhatnám, sorolhatnám...
-
Kékes525
félisten
válasz
Totheground #40 üzenetére
Akkor a PC-és Windowst is lebutított formában kellene használni? Meg kellene szüntetni az Adminisztrátori használatot? Annál is pontosan ez a helyzet, a felhasználói semmivel sem okosabbak, mint az Androidnál van. Ott is legalább, ha nem sokkal inkább, lehetne ezekre hivatkozni. Az okozott kár is nagyságrendekkel nagyobb lehet és biztosan van is.
-
-
Kékes525
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest