Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Netfone
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
"Mindemellett maga a probléma eléggé speciális körülmények között jön csak elő, vagyis rendkívül kicsi az esélye, hogy egy végfelhasználó belefusson"
Ja, én meg nigériai herceg vagyok, vagy legalábbis ultra peches. Pont nemrég nyaltam be, hogy egyszercsak elkezdett újraindulgatni a gépem, (némi itthoni tesztelgetés után) visszavittem tápot, meg később alaplapot garanciáztatni, mindkettő hibátlan volt, tehát mászkálhattam ebben a dögletben, majd' egy hónapig nélkülöznöm kellett a gépem, és még 6000 forintot is kivágtam az ablakon. Újra összeraktam a gépet, azóta tökéletesen megy... Szóval jó eséllyel mégiscsak "belefutottam" ebbe a HT problémába.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest