- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
A lehülyézés ettől függetlenül sem illik egy intelligens emberhez szerintem. A vita súlyától és kimenetelétől függetlenül. Főleg akkor nem, ha te magad is belépsz a játékba annak ellenére, hogy pontosan tudod, hova fognak fajulni a dolgok. Leállsz vitatkozni, pedig tudod, hogy olyan kicsi az esély a másik fél meggyőzésére, mint egy prímszámra lelni a kettes számrendszerben.
Nem értelek. -
Geller72
veterán
Kár, hogy a topic átment flémbe. Mert az eredeti cím az, hogy kevesebbet eszik. Vajon miért? Akkor is kevesebbet eszik, ha már futott 47 órája, megnyitottam 16 tabot és 400 megával több memet használ, mint egy másik? (Nem biztos, ez nem kijelentés, kérdés). Az FF is felhízik egy idő után és kiba elveszíti a kezdeti lendületét, mondjuk ki, gyorsaságát. Szal ezért érdekelne engem nem kimondottan labor körülmény, ie only lapokkal és ms oldalról futtatva. Több gépen, eltérő hw-vel, eltérő OS-el, több napi futtatás után. Tényleges körülmények közt. Mert ez így csak parasztvakítás. Mint az összes többi böngésző hasonló "kihaénnem" versenyei.
Megnézném pl IE + w7 és akármilyen más OS+akármilyen böngészőt összehasonlításképpen. Pölö, így elsőre, minden kötözködés, és részrehajlás nélkül. Ha kihoz egy reális eredményt, ok. Azt elfogadom. De ez így egy szar, csak vitázunk, meg flémelünk. -
Geller72
veterán
Nem vagyok biztos benne, de szerintem annak ellenére, hogy ezt a tesztet egy azon készülékkel és több böngészővel készítették, én úgy gondolom, hogy készülékenként ezek az eredmények teljesen, akár homlokegyenesen eltérőek lehetnek. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest