Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Ha egy prezentációban képeket használsz nem csak szöveget akkor teheted bármilyen formátumba. Egy júzer soha nem fog tudni a méterre figyelni. Vagy manuálisan a teljes hálózaton a képek méretére teszel korlátozást vagy csináslz egy progit ami végig gyalulja naponta és kisebbre konvertálja őket, de ez sem 100% os megolás mert mi van ha frissen készült10mp -s képekkel szórja meg a 2 oldalas prezentációt aztán jön a csodálkozás hogy a 100mb os prezentáció lassan kúszk ide oda...
Vagy ha mondjuk elkezdenek randa függvényeket használni excelben és valamit valahol elfelejtenek aztán ott ragad mint terület foglaló egy oldalas excel tábla de 100MB -al.. a helyzet ua. -
Benőke
őstag
Melyik cégnél alkalmaznak külön embert hogy majd egy doksi kezelő weboldalt adminisztrálgasson 8 órában? Kismerje minden porcikáját és azzal szórakozzon h jó és stabil legyen?
Szinte sehol. Megkapja egy 120-130% -ban kihasznált It csapat hogy na mostantól ilyet használunk. Beizzitják aztán ennyi.Egy stabil és villámgyorsat azért megnéznék
A villámgyors ugye nem azt jelenti hogy elkezdi töltögetni aztán malmozunk felette?
-
Benőke
őstag
Tudom h régóta létezik, de nem ez az egyetlen ami régóta létezik. Lehet hogy kiforott de fényévekkel megkönyítette volna a munkánkat ha nem lett volna. Mire levánszorgott egy 40Mb os prezentáció rólla meg vissza ment, mindezt ugye egyszerre nem egy ember csinálja egy 1000 fős cégnél hát az faintos
Sok a 40Mb? Sajna a júzerek ekkorákat fognak gyártani... -
Benőke
őstag
Már bocs de hol köpködtem én? Szeretném ha kiemelnéd a szövegből!!! Most de azonnal!!! Vagy had abba a hazudozást...! Ha nem olvasod el rendesen mi a francnak válaszolsz?
Dühítő

Szimplán megjegyeztem hogy nem kaptam szerencsére docx -et ennyi. Jó hogy ilyen, de aki belenéz egy text editorral és úgy akarja szerkeszteni annak csak gratulálni akarok, nem ez benne a ficsőr, hanem az hogy kompatibilissé lehet tenni az oylan Office csomagokat mint az IBM féle Symphony.
Egyébként pedig az a baj hogy hiába találja ki csak hányignere van az embernek hogy már megint egy újjabb sz@r amit lehet tologatni. Ami az MS féle hegemónia nélkül nem is lenne probléma. Persze hogy utállja az ember. Mért miért mit vártál? A júzerek nagy része utálja nem azért mert Open meg mitom én ezekre magasról tesznek, az a baj hogy megint egy újabb marhaság amire figyelni kell. A mezei júzerek szivesen meglennének enélkül is.
Annak ellenére hogy OOo -t és Syphony -t használok már mindenhol, otthon is és mnkahelyen is mindig DOC -ban mentem el mert a retek sem akar a formátumokkal küzdeni. -
Benőke
őstag
Még jó h csak lehetőség. Hát a feljesztőket összefogók alaposan el b...k ők voltak a hozzá nem értők. De majd javítanak rajta. Az ötlet jó meg a kinézet is jó csak szokni kell mert nem olyan egyszerű, aztán lehetne használni ha nem halálozna el állandóan.
Szokás szerint a mögöttes tartalom nincs kidolgozva még alaposan. Kell még néhány verzió. -
Benőke
őstag
"Nem titkolom, egyszer feltettem a Word 2007-et, mert egy okos .docx fájlban adott listát,
persze semmi nem kezelte...
Van erre valamilyen konverter, akár pl. AbiWord vagy bármi alá?"Nem kaptam még docx -et hála istennek, de van egy konverter ami Office 2003 -alá konvertálja be a doksit. Ezt onlájn tudja minden féle extra segítség nélkül. Duplakatt rajta majd egy kis molyolás után megnyitja...
-
Benőke
őstag
"sok sikert nekik a csoportmunkához. gondolom majd összereszelnek egy Sharepoint alternatívát is."
Volt szerencsém használni, hát nem tudok dicshimnuszokat és ódákat írni rólla, örülök h itt az IBM -ben ezt a ...... -t nem használják.
Az ötlet jó meg szép is de használati értéke joval jobb is lehetett volna, meg nem nagy élmény hetente nyösztetni a szervert hogy menjen mert valamelyik doksi miatt meint összedőlt a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Amazfit Balance eladó még majdnem egy év garanciával
- iPhone 17 Pro 256GB gyári független makulátlan 2028.09.19.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest