Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
ezt én értem...annak örülök is hogy gyorsulnak a mobilvga-k, de az asztali 7000-esek, minek??. Ember nem bírja ezt pénztárcával. Most dobjam ki a 6970CF-emet?
Nem, én most alig 5 hónapja beruháztam videokarira 150k-t, nincs az a game ami megakasztaná a rendszeremet akár 1920-ban. Nyilván semmi értelmét nem látom beruházni egy 7xxx CF-re vagy akár szimpla kártyára, és szerintem még sokan vannak ezzel így.
Mindaddig amíg valami olyan nagyon jó újdonságot nem hoz, mint pl. szuper alacsony energia fogyasztás ha csak vegetálok a géppel (max.10W) vagy olyan teljesen új grafikai eljárás ami berobban és utat tör magának és a programozok is használják - ergo gyorsan terjed.Most az hogy esetlegesen dx12-öt majd támogatják, vagy valami új x.1 verziós shader eljárást...áhhh...nekem ez kevés hogy beruházzak.
6970 CF power ! -
buzus
aktív tag
A diszkrét vga teljes lekapcsolása sokat dobhat a dolgon valóban. Én csak azt mondom, hogy a vonaton/buszon nem kezdesz el nagyon pl.játszani, tervezni stb. csinálni, kisebb erőforrásigényű feladatokra pedig az APU tökéletes, ha meg hazaérsz és bedugod magad már mindegy hogy 50 vagy 100w ot eszik-e a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest