- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
prisz
senior tag
Akkor majd platformot fognak váltani, és viszik át a "motyójukat". A gaming egy qrva nagy üzlet. Nagyobb mint a qrvák és a drog, a userek is ott játszanak, ahol megkapják a napi "betevőt". Biztos lesz puffogás, hurrogás, de hidd el szépen megnyugszanak. Ezt nagyon elqrta a sony...
-
KISDUCK
addikt
Hát nem követtem a híreket és egyebeket, de úgy tudom hogy a régi blizzardnak már régóta vége. Úgy tudom hogy a régi fejlesztő csapat minden tagja lelécelt már onnét. Meg ha azt nézzük a kreativitás régóta eltűnt onnét. Újat már nem tudnak mutatni csak a régi címeket reszelik kicsit és eladják újból.
-
ldave
félisten
Amúgy erre gondoltam én is. Azért az látszik az MS játékain az utóbbi időben, hogy nem 100%-ban a profitnak vannak alárendelve (persze aztán ki tudja, én így látom), az Age of Empires 4 számomra ennek ékes példája, egy nagy költségvetésű rts játék kizárt, hogy anyagilag nagy durranás legyen a jelenben. A Flight Simulator esete szintén hasonló. Ez alapján én bízom benne, hogy esetleg előkerülhetnek olyan régi sorozatok ezek után, amik kasszát nem fognak robbantani, de ettől függetlenül sokan várják, hogy elkészüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest