- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
cskamacska #223 üzenetére
Vilag eleteben PS-es voltam, ez az elso XBOX-om, de be kell latni, hogy az XBOX oldalon vannak cimek, amiket ujra-ujra elovesz a casual es hardcore jatekos is (Halo, Forza), mig a Sony-nak egyszer kijatszos jatekai vannak csak, meg a szukebb retegeknek szolo Gran Turismo. PS4-hez megvettem hasznaltan az exkluzivokat, kijatszottam az osszeset ami erdekelt, majd adtam el mindent. PS5-tel, ha nem valtoztatnak, ugyanezt fogom tenni: hasznalt jatekokat veszek, amibol nekik semmi hasznuk, majd ha vegeztem veluk adom tovabb, mig az XBOX-ot a generacio vegeig meg fogom varhatoan tartani, lehet meg feluton cserelem is majd az ujabbra, mert a GamePass es a Forza Horizon miatt naponta jatszok vele. PS-em, ha nem lesz epp szamomra uj exkluzivjuk, nem lesz bekapcsolva. Ennyi.
Masreszt sok casual jatekos kollegam volt korabbi munkahelyemen, pont nem erdekelte oket, hogy milyen exkluzivjai voltak a Sony-nak, ugyis volt egy csomo multiplatform jatek ami erdekelte oket es mivel nem jatszottak annyit, ugyse lett volna minden jatekra idejuk, igy nyugodt szivvel bedobtak az exkluzivokat a levesbe, hogy cserebe olcsobban jatszhassanak GamePass-al. Es mint mindig, most is megjegyeznem, hogy nem mi vagyunk a fo vasarlo reteg, hanem a casual jatekosok, akik tuti nem jonnek fel a forumokra ezeket a dolgokat megvitatni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
cskamacska #223 üzenetére
+1
Ennyi a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest