- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
-
Sinesol
veterán
válasz
arnyekxxx #38 üzenetére
Szerintem totál irreleváns a téma kapcsán, hogy adott jogász, politikus mióta netezik, ettől függetlenül is el kell tudnia dönteni kérdéseket a rendelkezésre álló információk birtokában.
Vagy legközelebb majd az jön, hogy a mezőgazdasági politika tárgyalásakor azt kéritek számon, hogy ugyan bizony hol szoktak kapálni a döntéshozók, meg hogy vezttek e már traktort? -
nemlehet
őstag
válasz
arnyekxxx #34 üzenetére
Ne haragudj, de te vagy az aki butaságot írt le, majd amikor erre rávilágítottak értelmetlenül kötözködsz. Ez neked biztos nagyon jó és úgy érzed lejogászkodtad a másikat, ettől függetlenül csak teleszemeteled a témát, ráadásul úgy, hogy még igazad sincs.
De hogy hozzá is szóljak: Éljen, éljen, úgy tűnik még vannak akiknek nem ment el teljesen az esze. Ez tipikusan egy olyan javaslat volt ami jogász szemmel nagyon jó, nagyon logikus és nagyon alapos, de gyakorlati szinten teljesen megvalósíthatatlan, életszerűtlen és jogalkalmazási szempontból gumiszabály, a "számos" és hasonló pongyola fogalmak miatt.
-
Ghoosty
őstag
válasz
arnyekxxx #34 üzenetére
Csak annyi a különbség, hogy én alá is támasztottam az állításaimat. Ha alacsony az internet penetráció, akkor nem interneteznek az emberek. A jogászok nem infósok, hogy alapból legyen szakmai érdeklődésük ez iránt. Ezért nem túl nehéz belátni, hogy tömegesen nem neteztek aktívan a jogászok 1993 és 2003 között. USA-ban talán a periódus végén.
A korom meg miért számít? Ha öreg vagyok vagy fiatal, akkor megváltozik az internet penetráció?
Annyi legyen elég, hogy használtam Altavizslát is és Netscape navigator-t. -
Ghoosty
őstag
válasz
arnyekxxx #23 üzenetére
Azt én erősen kétlem, hogy sok olyan 45 éves jogászt találsz, aki aktívan netezett 20 évesen. Ez azt jelentené, hogy 1993-ban már aktívan netezett. Magyarországon még 2000-ben is bőven 5% alatt volt az internet penetráció. Ezidőtájt az USA-ban volt a legtöbb internet felhasználó, de 93-ban még ott is csak a lakosság 1-2%-a használta. Bár ott rohamosan nőtt ezután a felhasználók száma, de 97-ben még mindig alig több mint 20%-os volt a penetráció. Európai példa: Németországban 1998-ban még 10% alatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- OTP Bank topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged