Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
kai_sehmet
üzenetére
Ezután volt két másik, ezek, ha esetleg nem láttad volna:
-
Viszlát
addikt
válasz
kai_sehmet
üzenetére
A magyar címe: Legyőzhetetlen (a port.hu-n egyébként a külföldi címre is tudsz keresni a mozi szekcióban).
Általában egyébként azért használom az angol címet, mert a fordítások legtöbbször rettenetesek és ez engem bosszant.

-
Viszlát
addikt
Köszi, javítottam a címet. De nem értem miért javításként írod, hogy nagy film volt az Any Given Sunday, csupán annyit írtam, hogy egy egész más stílus. Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy aki azt látta, az készüljön fel, hogy ez a film teljesen más, szerintem nem is lehet igazából összehasonlítani a két filmet.
-
Viszlát
addikt
Nem tudom mi történt, első körben félig jelent csak meg az írás, s utána is darabokban... De úgy tűnik most végre úgy jelenik meg, ahogy beírtam. Elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest