- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
Az ARdrone régebb óta van, sokkal menőbb, többet tud, és nyilván sokkal drágább is.
-
powergoku
tag
Erre is van vevő?Persze aki jó áll anyagilag.
Egy hazug eladót értékeltem negatívval és bosszúból én is azt kaptam.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
kovsol
titán
"Komoly probléma, hogy egymás ellen az első generációs változatokkal lehetetlen játszani, nem lehet ugyanis csatornát váltani, azaz ha két autó van egy helyiségben, mindkét iPhone-nal irányítjuk mindkettőt."
+15 perc játék és 15 perc töltésnem tudom, de mind a kettő elég súlyos hátrány szerintem, pedig ezek a kisautók úgy jók amikor egymás ellen versenyzünk
May the Force be with you!
-
beefjeez
senior tag
jópofa
-
soldierboy
tag
Nem értem, hogy hol van erre felvevő piac.
-
libaháj
csendes tag
Jópofa, de az AR-Drone verhetetlen.
http://hi-phone.blog.hu/
-
bobojszan
tag
Istenem! Ha ilyen munkahelyem lehetne!
God of War Rank : Chaos
-
HUNPSP
aktív tag
Nem rossz ez.
Igaz, ennyiért majdnem rablás, főleg ha a 15 percet nézem. Töltögetem 15 percet, játszogatok 15 percet... persze, mert van is az embernek ideje ezt csinálni, ha ilyesmivel akar játszani. Hosszútávon szerintem ez végzetesen unalmas lesz... 13-15 ezerért nem tudom milyen modelleket kapni, igazából ezek mindig is érdekeltek.
Bár a legutóbbi nem olcsó RC autómat haverom egy pillanat alatt tönkretette 4-5 éve, azóta nem is néztem ilyenek után... gondolom mostanában ennyiért egész jókat kapni(?).http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
NogeOne
tag
kellkellkell
-
fasirTTT
őstag
majd veszek 1et, és ha unatkozok a buszon, mikor jövök haza, csak előkapom és *lö szorakozás* (mármint a kocsit kapom elő)
-
$lim*$hady
csendes tag
Komolyan?Én szívesen odaadnám kipróbálásra(sajnos itthon nincs ezeknek nagy hagyománya de talán népszerűsítené kcsit őket), bár érdekesen mutatna a Mobilarena főoldalán hogy "Kipróbáltuk:HPI E Savage", a sok telefonos hír mellet. Esetleg egy összehasonlító tesztet tudnék elképzelni hogy egy valódi rc autóhoz képest mit tud ez a kisautó, bár kétségtelen nem egy kategória de mondjuk megnézni hogy ár/érték aráynban melyik a jobb.
HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
ch003067
addikt
hehe ! Nagyon tettszett Én is szívesen elszórakoznék egy ilyennel akár a suliban is.
Mellesleg az akadálypálya is jól meg volt csinálva
zsoltyyy Miket észre nem veszel.
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Ez nagyon komoly
This is the way
-
zsoltyyy
senior tag
Androidos póló+macbook.
-
mrhitoshi
veterán
-
Kasya
nagyúr
Nekem EZ lenne az igazi, ha normális áron is kapható lenne
Valóban jó kis geek-cuccnak tűnik, de vajon a gyereknek vesz-e ilyet (és I4-et) az ember. Ha nem, akkor az idősebb korosztály előveszi-e 2-3 hét után?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz $lim*$hady #17 üzenetére
Az E-Savage-ot is szívesen kipróbálnám.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
$lim*$hady
csendes tag
Nem rossz ennyiért...igaz én maradok a HPI E Savage-nél bár az 10X ennyibe kerül, viszont 100X ennyi játékélményt ad.Szóval nem lesz slágertermék az biztos..:/
HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
Mr.Csizmás
titán
inkább veszek egy valódi RC modellt, hype nélkül.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz szőröscica #12 üzenetére
NERD - Rockstar, de nem az eredeti, hanem valami remix, ami egy Need for Speedben is benne van.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
GALARDO
addikt
Jó pofa cucc.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
szőröscica
addikt
Milyen zene szól a videó alatt?
-
nincsisbéla
aktív tag
Egy újabb értelmetlen, de szórakoztató "funkciója" az iPhone-nak...
Mentalita'
-
passatgt
aktív tag
Amikor t68i-m volt jópár évvel ezelőtt, volt hozzá ilyenem:
Sima bluetooth-os, szerintem iphone-al is irányítható, szóval nem a témában említett volt az első
-
draco31
veterán
Azok a hatalmas reflektorok mennyire segítik az éjszakai vezetést?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
aram01
nagyúr
frankó,végre egy normális ok hogy vegyek ájfont
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Balázs1621
senior tag
Én inkább ezt irányítanám vele.
-
MarQs
senior tag
Nap poénja!
Thx! Jót heherésztem!"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
tothmaxy182
őstag
Látom tényleg elfogytak a tesztelhető telefonok...
Nem semmi akadálypályát rittyentettetek össze!Minden szavam magánvélemény!
-
rep3at
őstag
Micsoda kis akadálypálya
Forward thinking. كرر
-
Picco
addikt
Hehehe, latom nem unatkoztok a szerkesztosegben
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest