- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
félreértettél. nem buták. csak az IT-hoz nem értenek, illetve hajlamosak 1-1 középvezető fals infoinak (akiknek érdekükben áll (leginkább anyagilag...) a cloud bevezetés) bedőlni. világ életemben csak multiknál dolgoztam, egy fél másodpercig nem nézem le a vezetőket, nem is tartom butának őket. viszont ahhoz, hogy ilyen mértékű IT döntést hozzanak, na ahhoz kevés a tudásuk az adott területről.
-
anulu
félisten
"mögéteszik a matekot, és a stratégiát"
a mit?
cloudba költözés közepén vagyunk. az egész azért indult, mert buzzword. nem stratégiaia döntés született (ahogy sok más cégnél sem, amit nem személyesen tapasztaltam, hanem engineer ismerősökön keresztül hallottam), hanem a managementtel megetették.
nem csak bambano kezeli tényszerűen, hogy gond lesz, hanem akinek nincs "felhő" a szeme előtt, és nem a bankkártyájának a vastagsága múlik azon, hogy meg tudja-e a döntéshozókat vezetni.
-
anulu
félisten
bocs, ezen nagyon jót nevettem! a döntéshozók túlnyomó többségének eladják a cloudot, mint egy megváltó szolgáltatást, utána meg az engineering csapat rakja össze... nem egy helyen láttam már ezt. a management akarja, mert fancy, közben az ég egy adta világon semmi pluszt nem ad, csak szívni lehet vele.
-
anulu
félisten
marha jó lenne, ha valami nagy geb*sz még azelőtt történne tökmindegy melyik cloud providerrel, mielőtt még minden idiótát megvezetnek ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- OLCSÓ MONITOROK
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest