- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Az nem tudom vilagos-e, hogy nem azt mondom, hogy mar az arme a piac, hanem hogy az x86 be fogja szopni.
Mondj egy olyan feladatot, ami meghatarozza, hogy melyik processzore a piac, es nem parhuzamosithato, viszont a leggyorsabb processzort igenyli, minden mas masodlagos. Szerintem nem fogsz ilyet talalni.
A peldad teljesen rossz szerintem. De igazabol mind1, nem kell egyeterteni, de majd emlekezz, amikor csokkennek az intel eladasai.
-
lorenzen
aktív tag
Figyelünk!
Mennyi ARM szerver dolgozik élesben?
A PC még nagyon hosszú ideig megkerülhetetlen. Hiába nagyobb 1000 darab ARM processzor teljesítménye, alacsonyabb fogyasztás mellet, mint egy PC processzoré. Vannak feladatok, amiket nem lehet párhuzamosítani.
Egy termék sikeres indulásából, nem lehet következtetni más platform sorsára.Talán egy példával érthetőbb.
Egy új motorkerékpár nem veszélyezteti a haszongépjárművek piacát. Habár lehetnek olyan kis haszongépjármű, amit motorkerékpár motor hajt. Pedig a motorkerékpár üzemanyag fogyasztása alacsonyabb. Jobban gyorsul, és a kg/W (kg/lóerő) értéke is optimálisabb. -
lenox
veterán
Majd csak figyeljetek
.
Az arm mar a szerver piacra is elkezdett benyomulni, meg van ez a dolog, hogy az nvidia eleg jol ki van zarva az x86 piacrol, kozben meg hpc-ben eleg eros. Az ipad sikeret egy csomo ceg meg fogja lovagolni, en ebbol az x86 hanyatlasat rakom ossze. Soha nem irtak meg ennyi szoftvert x86-tol kulonbozo platformra mint manapsag Mar csak annyi kell, hogy arm alapu desktoppal jojjenek elo a komolyabb gyartok felaron, szerintem nemsokara meg is lesz.
Nyilvan nem rosszak az intel cpuk, de sem szamitasi teljesitmeny/tranziszorban, sem szamitasi teljesitmeny/wattban nem elsok. Szerintem azert ilyen nepszeruek, mert a legtobb proggy x86-ra van irva, es abban spec eleg jok. De ennek az aranynak a csokkenesevel szerintem bukta lesz elobb-utobb. Mivel semmi nem tart orokke, szinte kizart, hogy tevedjek, max az idorol lehet vitatkozni.
-
bambano
titán
herótom van már az ilyen hírektől...
nekem tablet az, amit meg tudok venni...
jó lenne már ilyenről olvasni. -
acsa77
tag
Valóban nem áldozik le a mai szempontból. De ha elterjed a HPC és platformfüggetlenség irányába haladnak tovább a szoftverfejlesztők, akkor még változhatnak a súlyok, és a központi erős mag már "csak" menedzsere lesz a sok száz kis magnak. Persze most a kakaós bögrémből jósoltam.
-
szuper-t
őstag
Hajrá ennyit tudok csak ehez hozzátenni és az előttem szóló kolléga ahogy kifejtette már remélhetőleg leállnak ezekkel a horrorisztikus árakkal remélem!
Hajrá ARM -
Quan-Chi
őstag
menniy millió tabletPC ... biztos jól mehet , 1et nekem is szállíthatna ingyen
-
acsa77
tag
Az "csak" a Market Cap. Az árfolyam amúgy is csak egy rendkívül bonyolult folyamaton keresztül, az adás-vétel tőzsdei árában megtestesülő szám. A vállalat értéke mást jelent, mint a Market Cap, és még összetettebb. Hogyan lehet pl. értelmezni, hogy az MS komoly résztulajdonosa az Apple-nek?
Vagy azt, hogy az MS sokkal többet költ fejlesztésre?
-
Shufny
őstag
Ezzel nem értek teljesen egyet. Egy tablet nem éppen a zsebrevágós kategória. Hiába "tud többet", mint egy smartphone, ha egyszer nem használható telefonként. Szerintem inkább a netbook és e-reader piacot fogja megzargatni. Legalábbis engem ilyen $100-200 körüli mobilnetes e-reader érdekelne, és reménykedem, hogy ezek a tabletek kielégítik ezt az igényemet majd.
-
lenox
veterán
Nem tudom, de nekem ugy tunik, az x86 napjai meg vannak szamlalva.
-
Probber
őstag
Egy egészséges verseny sosem árt. Így legalább az is benne van a pakliban, hogy egyik-másik gyártó majd próbálja az ellenfele alá beékelni a saját árait, ami a vásárlók szempontjából csak jó lehet.
-
^Clown
addikt
Van is esélyül az 50%-ra.
-
Ren Hoek
veterán
Az a 99-150 dolláros szegmens lesz érdekes... Ez kicsit megingatná az okostelefon piacot is... mert iszonyat elszálltak az árak, és ha meglehetne kapni 20-40 ezer forintból egy nagyobb kijelzős tabletet... Akkor kiderülne, hogy pofátlanság elkérni egy smartphone-ért ennyit amennyit most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest