Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
Én meg pont azért vettem IPhonet mert elegem lett az android szarságaiból. Egy lutri, hogy egy adott szoftver működni fog-e vagy sem. Húszmillió féle verzióra nem is lehet optimalizálni. A főverzió frissítés is vagy jön vagy nem. Sokszor éves lemaradással. Aztán megunja a gyártó és valami kitalált kifogással vissza is mondja a beígért frissítést. Arról nem is beszélve, hogy az androidos "csúcs" telefonok már drágábbak mint egy IPhone. Nekem nem az számít, hogy lehet-e villogni vele, hanem hogy stabilan működjön hosszú évekig. Sógorom most cserélte le az IPhone 6-át amit megjelenésekor vett.
-
joey04
titán
igen, egy giga rammal. igazodva hozzá lehet azon egy megnyitott fület olvasni, vagy talán egy sorozatrész csak nem fekteti meg. ahogy talán egy hill climb racing sem. szerintem pl nagyon jó volt a Xiaomi Mi Max sorozat is. Engem nem érdekel milyen alapon beszélsz a nagy kijelzőről, szimplán nemértek veled egyet. De látom képtelen vagy felfogni, pedig pszichológust játszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest