Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
index31
tag
válasz Csabroncka #493 üzenetére
Itt próbálgatták iPhone 6-nál és az eredmény az volt, hogy már 140 ciklus után korlátoz :
Új akkumulátor iPhone 6 :
140 ciklust megélt akku :
900 ciklusú akku
[ Szerkesztve ]
-
index31
tag
Miért jó az neked, hogy ennyire véded őket ? Na ki vele
Egy hardver ami egyszer gyors volt, az lehetne most is pont ugyanolyan gyors. De nem akarják. Nem kell a vak duma, hogy a hardver nem bírja, most az akksi ( mekkora fa*zság ) csak egy a lényeg, hogy lassúljon. De 1-évig legyen gyors utána lehet gurítani a leejtőn. Az én iphone 6s-em egy kalap tehéntrágya lett az ios11-óta. A menüben akadozik, az alkalmazás betöltés visszaesett de cserébe az akku százalék térsebességgel zuhan le. Kérem vissza vagy az IOS9-et amivel kijött vagy az IOS10. Ja és azonnal töröljék a CPU korlátozást az op-rendszerből. Egy felhasználó.
[ Szerkesztve ]
-
index31
tag
A szerver rögtön túlterhelt is lehetett :
[ Szerkesztve ]
-
index31
tag
IPhone 6-nál 140-ciklus után lassít. Az már komoly elhasználódott akkumulátor. Itt van az, hogy legöregebb Hindu sem tudja megmondani, hogy mikortól lassít. Lehet aksi csere után már egy héttel Végülis az Apple dönti el
iPhone 6 slows down by 28% after just 4 months use :
[ Szerkesztve ]
-
index31
tag
Már a hírekben is a tudatos megtévesztés videoval.
[ Szerkesztve ]
-
index31
tag
“ Én úgy tudtam az akku állapotának függvényében lassítja a telefont a szoftver “
Milyen számolás alapján dönti el a szoftver, hogy mi a jó és mi a rossz ?? Láttál te erről vmilyen leírást ? Ja, hogy az Apple majd eldönti. Ő majd eldönti, hogy neki mi a jó.
Lehet egy 200-250 ciklust megéllt akkura rásüti, hogy gyenge és mehet a korlátozás.
Az Apple-nek kötelezettségei lehetnek a részvényesek felé, hogy el kell adniuk x darabszámot. A ügyfelet meg kell győzni, hogy vegyen újat hát bevezették ezt a lassítgatós marhaságot, ami más gyártónàl eddig úgy néz ki nincs. Ez eddig szándékos lerongálása teljesítményben az 1-2 éves modelleknek. Persze semmilyen tájékoztatás nélkül csak úgy fű alatt .
Gusztustalan lépés az Apple-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest