Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz #96302336 #562 üzenetére
Lehet ezen ugrálni, de nem nagyon van miért. Ha az akciót bevezetik, akkor az megy aláírás nélkül is, ha már meglengették, akkor nem fognak visszakozni. Lehet mindenben hibát keresni, csak van-e értelme? Szerintem ez az egész már túl van fújva, de clickbait, és erre bizony kattintani is fognak, ez van.
-
Parallaxis
addikt
válasz #96302336 #427 üzenetére
Egy kétéves csúcs hw nem merül idle állapotban, mint a balta a vízben. Egy randomizált Droid felső kategóriás telefon, ha leteszem egy napra az asztalra, akkor a 2-3% az akku merülése.
Hát igen, a mesében...
Olvasgasd az S7 Edge topikját, az utóbbi összes hozzászólás a balta módra merülésről szól.
-
WynNyback
tag
válasz #96302336 #440 üzenetére
A 4 éves Z1c már nem lenne (nálunk) engedélyezett a levelezés használata. A 4 éves iPhone 5s viszont igen lévén teljesíti a szoftverese előírásokat.
A Sony X10 mini pro telóm kiválóan megy a 2,3-as droiddal. És akkor mi van? Van a padlásomon egy 286-as gép szerintem még fut rajta a DOS és a WIN 3.1 is.
Nincs szándékos lassítás. Helyette van szándékos nem frissítés. Bughalmazok benne hagyása javítás nélkül stb..
Nem védem őket pusztán leírtam, hogy az ő mentalitásuk más, magyarban a sok irigy fikázza miközben nem is ismeri a platformot. Ez a lassulás is. A cégnél nem tudom mennyi iPhone van de globálisan több ezer. Semelyik fórumon nem találkoztunk eleddig ezzel a jelenséggel. Nem nyitottak egy ticketet a kollégák az ügyben.
Saját szememnek hiszek. És amúgy évek óta Nexus telókat használok mert az Androidot jobban szeretem, ettől függetlenül elismerem az IOS-t és az Almát. Nem véletlen mindenki őket utánozza.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz #96302336 #440 üzenetére
Tehát 2 év lejárata előtt akkut cseréltek benne, ez minden itthon, magánszemély számára adott, csak sokan nem tudják, hogy kicseréltethetik a komplett telefont, ha már nem hozza a megfelelő használati időket. Lassan megint csereérett lesz a z1c akksija, persze felhasználástól függ ez is.
A kérdésedre a válasz, ami iPhone-ban van: iOS. Még mindig just works az összes buggal együtt nagyon kézreáll és a kezed alá dolgozik. Pont annyira zárt, amennyire kell és véd a sok malware és egyéb szirszarok ellen, ez pedig lehetővé teszi, hogy mindenféle céges struktúrába illeszthető legyen. Továbbá nagyon védik az adatokat és - szinte - mindenhez te adhatsz jogot és hozzáférést amit program kér.Ez utóbbit az Android is alkalmazza már, szóval ez egy nagy pirospont.
Egyebet nem tudok mondani, kéremkapcsojjaki...
Neked is és mindenkinek olcsó akksicserét kivánok (akit érint), meg persze boldog új évet!
-
WynNyback
tag
válasz #96302336 #427 üzenetére
ne haragudj de nincs teljesen igazad. A telefonok jórészének az aksija a második évben már igencsak tropa állapotban van. Akkor kezdődnek a bajok, a telefon random újraindul, a telefon újraindul hívás fogadáskor, akadozik a működés, ezekre sokszor megoldás egy új aksi (és ehhez nem kell szoftveres lassítás elég ha az aksi kicsit "köhög"). Az alma még mindig a leghosszabb támogatást adja a telóira. Minek véded az Androidosokat? Az jobb gyakorlat, hogy a telefonok jó része azon az androidon döglik meg amin kijött mert nem frissítenek?
Vered a port az Almán? Ez a dolog sem fekete és fehér. Érdekes, hogy eddig nem jött elő ez a dolog, most előjött és jól bele is száll mindenki. Nagyon kíváncsi vagyok mennyien vették észre a problémát egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest