- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
válasz
noPublicFG #8 üzenetére
21 vagyok, közelében sem a felsoroltaknak. mindenkinek megvannak a saját problémái, te is törődj a magadéval inkább. Bírom mikor bemagyaráznak ismeretlenül...
-
ctvagyok
őstag
Jövőre akkor az androidos telefonokban előbb lesz 10nm-en gyártott chip? Na az érdekes lenne.
-
-
Richie86
senior tag
-
Kasya
nagyúr
Ez okoz majd a Samsungnak bármi problémát, vagy köszönik, nekik így is teljes kapacitáson megy a gyártás?
-
-
Richie86
senior tag
De én olvastam itt a fórumon is több ember véleményét, aki kíváncsiságból megnézte, Samsung chipes 6s-t kapott, de kifogástalan, frankó, nagyon meg van vele elégedve. Az a minimális különbség meg kit érdekel, ha a telefon szuper így is? De mondom, tényleg jó, mert akit mégiscsak zavarna, az megnyugodhat ezentúl
-
Balint1408
aktív tag
Helyes!
-
trobi28
addikt
A Samsung nem halad jó irányba
Sajnálom, régen szerettem a termékeiket, de most ingyen sem kellene, ezek szerint más is így van vele (Apple). -
Richie86
senior tag
Legalább a következő generációs iPhone tulajok nem tudnak majd parázni, hogy melyikkel kapják
-
Scrydhan
senior tag
Nem csodálkozom,volt is erről hír még régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged