Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Súlyos szövegértelmezési problémád van.
-
nickedez89
senior tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Én veled nem beszélek! Már nem az első, hogy anyatigrisként véded az almát, mintha személyes sértésnek vennéd, hogy más is létezik az imádott Apple-ödön kívül!
Ahogy előttem is írtak, igen minden megoldható amit felhoztál és eleve nem értem hogy mi ez az out-of-the-box mániád? Nekem ne is pakolják tele minden szarral az eszközeimet, majd én eldöntöm szépen mire van szükségem és amire van, az mind megoldható harmad áron a Google-el és az Androiddal + Windows-al vagy Linuxszal együtt teljesen szabadon!
A valasztás az enyém, ami nálatok nem mondható el!De a lényeg, hogy te out-of-the-box megoldod ahogy azt neked kitalálták!
Ja és veled ellentétben én nem utálom az Apple-t vagy a Google-t vagy senkit sem, hanem azt használom ami nekem ár/érték arányban megfelel!
Te meg építsd tovább az ökoszisztémádat, hogy továbbra se legyen más lehetőséged csak amit kitaláltak neked! -
guriga1234
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Az alma asztali elterjedtsége rétegigénynek megfelelő. Egyébként meg androidon az általad felvetett dolgok mind elérhetők ingyenesen, többféle lehetőségből választhatsz, vagyis nem vagy rászorulva a gyártódtól rád erőszakolt dolgokra. Amiket felhoztál, azok nem érvek, csupán egy alma fan vergődése/magyarázkodása.
-
t72killer
titán
válasz
buvartacsko
üzenetére
Ok, ezekszerint, ha valaki iphone-jával közvetlen, net nélkül akarok kommunikálni (pl átküldeni egy 20kB-os gps-tracket), akkor wi-fi direct és működik?
-
gusthy
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
Nem ez volt a kérdés. Han az, hogy ez csak iPhone és OSX között működik - e csak.
-
gusthy
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
Nem mindenféle módban. Sima használatnál megy el egy Redmi 8-11 órát. Értem, hogy ez hihetetlen annak, aki nem próbálta. De ez van. Fáradj be a redmi note 3 pro topicba, ha nem hiszed, és érdeklődj.
-
gusthy
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
Nem bonyolult. De vannak doksik, amiket nem szeretnék felrakni Dropboxra, mert nem biztonságos mondjuk egy céges cuccot feltolni oda. Másfelől ha megírok egy anyagot a gépemen, amit magammal akarok vinni a telefonomon, akkor miért kell mindenáron körbekergetni a hálón, hogy a gép mellett figyelő telefonra felrakjam???
-
nyisziati
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
"Megnézem én azt a telefont szívesen, mutasd meg kérlek."
Laza 10.000 MAh-s aksi van benne.

-
SybenX
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Xiaomi redmi 3 bír intenzív használattal 10 órát folyamatos messenger,snapchat,facebook,instagram,mobilnet stb használat mellett is.(húgom használja)
Egyébként hatalmas +1 gusthy-nak és guriga1234-nak.
Nekem nincs bajom az iphone-nal,szerintem nagyon jók,főleg az optimalizáció miatt,de szerintem az ios valahogy olyan gyerekeknek való.Sőt az én szemembe egy nőknek való telefon.
Igazából engem ami visszataszít az iphone-tól az a tudat,hogy én is azok közé tartoznék mások szemébe akiket pont nem bírok.(Sajnos akiket én ismerek az csak azért vesznek iphone-t hogy nagyzoljanak vele) -
gusthy
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
Bluetooth nem van bekapcsolva, amúgy Xiaomi Redmi note 3 pro. Volt, aki egész napos wifin netezés mellett 14 órás képernyőidőt produkált vele.
Ami a többit illeti, pl Dropbox, nem az volt a kérdés, hogy körülményesen máshogy meg tudom-e oldani, hanem úgy, ahogy én akarom, és egyszerűen.
Továbbá mondjuk egy két gigás filmet lehet, hogy nem Dropboxon akarok felrakni.
Az Apple TV újonnan 149USD. Használt Android sticket 3-4000 forintért lehet venni. Tudom, hogy a harmadik generációs Apple TV "csak" 22, szürkeimportból.
A pendrive-on lévő word doksit hogy nézed meg út közben a telefonon? Csak nem kábellel? Kicsit se körülményes, hogy lóg belőle egy (önmagában se olcsó) OTG kábel, rajta a pendrive
(ez is feladat volt).
Az, hogy a Google nem rakja bele az SD, egy dolog, tényleg nem törődöm veleNem akarok órákig szinkronizálgatni a felhővel. Használni akarom az adataimat.
Azt se mondtam, hogy csak kábellel lehet használni egy telefont, de
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy SOKFÉLE telefon van, és TUDOK olyat venni, amibe bele tudom tenni a kábelt, az SD kártyát. És NE a gyártó mondja már meg, hogy mit akarjak. Én vagyok a vevő, ÉN mondom meg. És nem kerülő utakat keresgélni.
Tudod, ezt már a Jobs-érában se kedveltem, mármint hogy ők mondják meg. Se Jobs legalább tényleg zseni volt, aki mindenki másnál jobban látta, hogy valószínűleg mire lesz szükség. Csak közben már nincs ott. -
guriga1234
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Te is elvakult vagy.
"Dropboxot nem használsz véletlenül?" - felhőbe semmi kényeset nem másol az, aki ügyel erre. Én pl. még nem kényeset sem.
"aki az iTunest nem tudja használni (2012 óta nem használom semmire, nagyon maximum néha egy offline backupnak, de azért jó, hogy megmagyarázzátok, hogy csak azzal lehet használni az ájfónt" - ha te a haverodtól el akarsz vinni pár file-t, és neki nincsen itunes a gépén, akkor szopszofon van.
"Melyik az az Android telefon ami automata fényerő állítással, folyamatos 4G/Wi-Fi/Bluetooth és folyamatosan bekapcsolt GPS mellett tud 10 óra kijelző időt?" - a 4G/Wi-Fi/Bluetooth és GPS, továbbá NFC nem azért van a telefonban, hogy állandóan menjen, hanem azért, hogyha szükség van bármelyikre, akkor be tudd kapcsolni. Az automata fényerőt is csak te költötted hozzá. Úgy csúsztatsz, mint a haverod.
-
fordfairlane
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
Jaja, ideje lenne már bővíteni azt a szinonímaszótárt.
Eszembe jutott egy ilyen széjjelkoptatott szinoníma: egér -> rágcsáló. Ütni tudnék, mikor meglátom, hogy ezredszerre is ezt használja valaki.
-
aladab
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Detto..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest