Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Én veled nem beszélek! Már nem az első, hogy anyatigrisként véded az almát, mintha személyes sértésnek vennéd, hogy más is létezik az imádott Apple-ödön kívül!
Ahogy előttem is írtak, igen minden megoldható amit felhoztál és eleve nem értem hogy mi ez az out-of-the-box mániád? Nekem ne is pakolják tele minden szarral az eszközeimet, majd én eldöntöm szépen mire van szükségem és amire van, az mind megoldható harmad áron a Google-el és az Androiddal + Windows-al vagy Linuxszal együtt teljesen szabadon!
A valasztás az enyém, ami nálatok nem mondható el!De a lényeg, hogy te out-of-the-box megoldod ahogy azt neked kitalálták!
Ja és veled ellentétben én nem utálom az Apple-t vagy a Google-t vagy senkit sem, hanem azt használom ami nekem ár/érték arányban megfelel!
Te meg építsd tovább az ökoszisztémádat, hogy továbbra se legyen más lehetőséged csak amit kitaláltak neked!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest