- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
távcsőves #219 üzenetére
Igen, Gameranger-en keresztül megy a multi, Bfme1, Bfme2 és a kiegészítő, a Return of the Witch King is, hiába lőtték le évekkel ezelőtt a hivatalos szervereket.
Elvileg van egy ilyen megoldás is, dedikált szerverrel, de nem próbáltam, elég a gameranger.
T3A: Online - The Return of BFME MultiplayerMindhez van új, nem hivatalos patch, pl Bfme2 hivatalosan 1.06-nál megállt, azóta 1.09 a legújabb, fél éves tán. Multiban a többség 1.00 vagy 1.06-on nyomja.
Innét le lehet szedni a Bfme2-t redukált méretben, no CD megoldás is van, a dobozos példányomhoz kapott kóddal megy szépen nekem (optikai meghajtóm már nincs).
-
válasz
távcsőves #149 üzenetére
ja hát épp ez az hogy shadowplayt már mindenki ismeri, olyan régóta van.Mit nem tud? játékoptimalizálás, stream? felfétel? Linux támogatás?VR?Adaptive sync?WhisperMode koppintás NV től bejött ide is a játék közbeni optimalizálás és fogyi csökkentés, pár hónapja nyomta be NV is.
VUlklan API, Open GL , közösségi funkciók elérése játékok közben 7 hónapja jött be.
experience regisztráció nagy mantra nektek tudom, valószínűleg NV kilopja családi képeket a dokumentumokból.megint megy az oltás 5 oldalon át ezzel szemben itt még 2 oldalas expeience bemutató se láttam , mikor anno kijött. Ennyi tellett: [link]
NIncs ezzel gond, csak ami jár az egyik ( kisebb ) oldalnak az járhatna a másiknak is, mert a végén elhisztizek, hogy NV nél lapátolják be a szenet a gépbe, hogy menjen.
Mint ez az " azt kell hogy mondjam jobb" dolog. aham... A teljesítménynövekedést kellett volna behozni , amit ígértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest