- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cathulhu
addikt
Szóval a 6 magos fx és a 4 magos apu ok, de a 8 magos 8320 nem? Nem is beszélve a 81xx-ekről. És nem a csalódottság mondatja velem, mert jóval hamarabb cserélek cput, minthogy vrre ruházzak be, csak szimplán BS szagot érzek
-
gabor7th
addikt
A VR miatt a Ghznek nem kéne megugrania? Amúgy talán kicsit korai ez... nem olyan biztos, hogy siker lesz a VR.
-
lemusz
addikt
Cikkben úgy fogalmaztok, hogy hivatalosak a minimális rendszerkövetelmények, de én inkább úgy fogalmaznék és szerintem nektek is említeni kellett volna, hogy ezek inkább amolyan ajánlott hardverek, amik mindig minden körülmények, minden alkalmazás esetében képesek lesznek a 90 fps-es megjelenítéshez, ami a VR-hez kell, mert ugye 90hz-es.
Egyébként letöltöttem ezt a tesztelő progit és az i5 3550-esemhez nekem is azt írta nem jó, de gondolom nem ez lenne a gond, sokkal inkább a HD7750 videokártyám, meg hogy nincs meg a kellő mennyiségű usb3.0 meg hdmi csatlakozó.
-
dealerman
aktív tag
hát azért Én nem adnám oda az i5 2400-at egy fx6350-ért mert,hogy az "bírja" a VR-t az enyém meg nem
-
jocomen
aktív tag
nvidia: a vr-hez valóban olyan hardver kell, amit az oculus megadott
amd: jó lesz oda fele olyan erős is
... vagy mégse. -
bacsis
Közösségépítő
na és egy 6 magos Phenom II, ami bőven erősebb mint egy 6"magos" FX?
-
O_L_I
őstag
....Amennyiben az adott alkalmazás használja a Trueaudiot...
Nyilván a hardver gyártók (Intel) meg akarják lovagolni ezt a VR hypeot, hogy kicsit megprögessék a piacot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest