- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz danielrevesz #14 üzenetére
Az ipadek nem rosszak, de ha újat akar az ember, akkor az zsebbenyúlós... Nem a 80 ezres kategória.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Somatom
veterán
válasz bollokcs80 #18 üzenetére
A Teclast M16 -omban speciel egy MTK X27 Helios (MT6797X) van. Az MTK elég ismert SOC. Pl. osztott képernyőn a nagyobb ablakban fórumozok, amíg a kisebben Telenor MyTV -n megy a reklám.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
thboxx
aktív tag
Nem feltétlen kell windowsal használni... Azt teszel rá amit akarsz. Linux vagy bármi más... Ezért is jobb szerintem. Amúgy is van néhány dolog ami windowson szerintem (egyelőre) még jobban megy mint droidon... pl szövegszerkesztés, prezentációkészítés... ezért jó,ha van droid mellett otthon windows is. Erre meg tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
Somatom
veterán
válasz danielrevesz #14 üzenetére
Ez fordítva is igaz. Fogalmam sincs, hogyan válthatnám ki a tabletemet egy laptoppal. Van egyáltalán olyan laptop, amiben van GPS vevő?
-
danielrevesz
kezdő
Ez nem teljesen igaz, az ipadek rengeteg dologra sokkal jobban vagy legalábbis máshogyan hasznalhatóak mint egy laptop.
Rajzolás/grafika, tanulás(arra szerintem pl laptop alkalmatlan, az apple pennel tök jó jegyzetelni), akár bizonyos fotószerkesztés, zenében is jó alap dolgokra.
Nem váltja ki a laptopot, de vannak dolgok, ahol innovatív, és nagy előrelépés a laptophoz képest.
Persze mindez csak az ipad vonalra igaz, az andoidos tabletek a legolcsóbbtól a legdrágábbig a felsorolt feladatok nagy részét nem tudják ellátni. És ez nem a gyártól hibája, hanem az alkalmazáskínálaté. -
joey04
titán
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
nem is várható változás, a google rég elengedte a tableteket.
-
Somatom
veterán
Jó, jó, de mi a fene az a Windows? Vmi spéci képernyővédő?
Akkor már inkább egy Teclast M16.[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
https://a.aliexpress.com/_mtkuLDn
Fene ha megeszi! Nem másolta ki a linket...Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
Ezeket kár volt kiadni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
thboxx
aktív tag
válasz bollokcs80 #6 üzenetére
Android fronton szerintem ma már mindenre is elég egy jó sebességű 6+ coll mobil. Amire meg nem arra pl egy ilyen.
Anyósommal ilyet vetettem magának és mikor beüzemeltem, felmatricáztam a billenytűzetet, hát... Körvonalazódott bennem, hogy lecserélem a lapost egy ilyenre. Vagy tab, vagy teljes értékű lapos... Eszméletlen jó.Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
Somatom
veterán
Nézz körül rendelős oldalakon! Teljesen használható darabok vannak. A Teclast T10 után megtetszett az M16. Egyikkel sem volt nagy gondom. A felület meg tök mindegy, hiszen Android. Telepítesz egy másik launchert és faraghatsz magadnak egyedi felületet.
-
janeszgol
félisten
A pár napja mutatott Lenovo igéretesek tűnik.
-
janeszgol
félisten
A GO cucc kuka. A másiknál az SoC problémás. Oké kijelzőben túlmutat a kategórián (és néhány telefonon is), de ez már nem 2021-hez méltó SoC. Idén a minimum az Sd460/662.
-
bollokcs80
Korrektor
Igen, de egy telefon és noti közötti mobil eszköznek (adott esetben pennel vagy billentyűzettel) lenne értelme.
B.Cs.
-
adamklark
senior tag
igaz de az is hozzá tartozik hogy tablet piac úgy általában egy zsákutca, látszik is a számokon. ott a telefon, Laptop vagy PC, light felhasználásra meg legyen tablet? Arra ott a nagy kijelzős telefon stb.
-
bollokcs80
Korrektor
Ez az egész androidos táblagép piac egy katasztrófa. Egyszerűen nincs egy normális középkategóriás tablet megfizethető áron. Egy ilyen vassal mit akarnak? [link]
A felhasználói felület meg évek óta nem lett optimalizálva ezen a vonalon Google által.[ Szerkesztve ]
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy A9+ Tablet
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest