Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
danielrevesz #14 üzenetére
Az ipadek nem rosszak, de ha újat akar az ember, akkor az zsebbenyúlós... Nem a 80 ezres kategória.
-
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80 #18 üzenetére
A Teclast M16 -omban speciel egy MTK X27 Helios (MT6797X) van. Az MTK elég ismert SOC. Pl. osztott képernyőn a nagyobb ablakban fórumozok, amíg a kisebben Telenor MyTV -n megy a reklám.
-
thboxx
aktív tag
Nem feltétlen kell windowsal használni... Azt teszel rá amit akarsz. Linux vagy bármi más... Ezért is jobb szerintem. Amúgy is van néhány dolog ami windowson szerintem (egyelőre) még jobban megy mint droidon... pl szövegszerkesztés, prezentációkészítés... ezért jó,ha van droid mellett otthon windows is. Erre meg tökéletes.
-
Somatom
veterán
válasz
danielrevesz #14 üzenetére
Ez fordítva is igaz. Fogalmam sincs, hogyan válthatnám ki a tabletemet egy laptoppal. Van egyáltalán olyan laptop, amiben van GPS vevő?
-
danielrevesz
kezdő
Ez nem teljesen igaz, az ipadek rengeteg dologra sokkal jobban vagy legalábbis máshogyan hasznalhatóak mint egy laptop.
Rajzolás/grafika, tanulás(arra szerintem pl laptop alkalmatlan, az apple pennel tök jó jegyzetelni), akár bizonyos fotószerkesztés, zenében is jó alap dolgokra.
Nem váltja ki a laptopot, de vannak dolgok, ahol innovatív, és nagy előrelépés a laptophoz képest.
Persze mindez csak az ipad vonalra igaz, az andoidos tabletek a legolcsóbbtól a legdrágábbig a felsorolt feladatok nagy részét nem tudják ellátni. És ez nem a gyártól hibája, hanem az alkalmazáskínálaté. -
joey04
titán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
nem is várható változás, a google rég elengedte a tableteket.
-
Somatom
veterán
Jó, jó, de mi a fene az a Windows? Vmi spéci képernyővédő?
Akkor már inkább egy Teclast M16. -
thboxx
aktív tag
https://a.aliexpress.com/_mtkuLDn
Fene ha megeszi! Nem másolta ki a linket... -
Ezeket kár volt kiadni.
-
thboxx
aktív tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Android fronton szerintem ma már mindenre is elég egy jó sebességű 6+ coll mobil. Amire meg nem arra pl egy ilyen.
Anyósommal ilyet vetettem magának és mikor beüzemeltem, felmatricáztam a billenytűzetet, hát... Körvonalazódott bennem, hogy lecserélem a lapost egy ilyenre. Vagy tab, vagy teljes értékű lapos... Eszméletlen jó. -
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Nézz körül rendelős oldalakon! Teljesen használható darabok vannak. A Teclast T10 után megtetszett az M16. Egyikkel sem volt nagy gondom. A felület meg tök mindegy, hiszen Android. Telepítesz egy másik launchert és faraghatsz magadnak egyedi felületet.
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
A pár napja mutatott Lenovo igéretesek tűnik.
-
janeszgol
félisten
A GO cucc kuka. A másiknál az SoC problémás. Oké kijelzőben túlmutat a kategórián (és néhány telefonon is), de ez már nem 2021-hez méltó SoC. Idén a minimum az Sd460/662.
-
bollokcs80
Korrektor
Igen, de egy telefon és noti közötti mobil eszköznek (adott esetben pennel vagy billentyűzettel) lenne értelme.
-
adamklark
senior tag
igaz de az is hozzá tartozik hogy tablet piac úgy általában egy zsákutca, látszik is a számokon. ott a telefon, Laptop vagy PC, light felhasználásra meg legyen tablet? Arra ott a nagy kijelzős telefon stb.
-
bollokcs80
Korrektor
Ez az egész androidos táblagép piac egy katasztrófa. Egyszerűen nincs egy normális középkategóriás tablet megfizethető áron. Egy ilyen vassal mit akarnak? [link]
A felhasználói felület meg évek óta nem lett optimalizálva ezen a vonalon Google által.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel 1T 7 WiFi egy Android 11 (Go) eszköz, a belépő kategóriás készüléket pedig a TCL saját brand alatt mutatta be.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest