- Yettel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Bocs de az IE-t el kellene feljejteni - EDGE-vel egyetemben - GOOGLE CHROME + ublock origin. A FIREFOX is jó, de ninics mögötte annyi pénz mint a chrome mögött és ez a fejlesztésekben meg is látszik.
VIvaldi - nem rossz az sem de nagyon új és emögött sincs túl sok pénz - ami azért kell ahhoz hogy top programozók napi 8 órában csinálják. Opera - régen azt mondják jó volt - de már ha jól tudom ez is a chrome motorját használja tehát sok értelme nincs. -
Cs1csó
titán
Üdv, a fenti kollega feketével kiemelte a lényeget, vagy direkt fizetsz, vagy indirekt vagy nincs tartalom. De mivel elburjánzottak a reklámok egyre többen használnak valamilyen blokkolót, amúgy még mindig csak a netezők töredéke használ illyen blokkolókat. Volt hogy leültem egy olyan gép mellé amin nem volt blokkoló - az enyémen ublock origint használok - és kb. nem tudtam, hol vagyok. Össze vissza reklám egyesek izegtek mozogak, lassan töltődtek az oldalk - a nete és a gépe is pariban volt az enyémmel - sajnos rólam már lecsúsztak ezt semmiért nem adnám max amelyik oldal tartalom nagyon fontos és nem tudom kiváltani akkor inkább fizetnék. Nagy kérdés hova fog ez kipörögni amúgy is azt veszem észre magamon, hogy rezisztens vagyok a reklámokra, észre sem veszem őket, de kattintani szinte soha nem kattintottam még rájuk, azért mondom hogy szinte mert nem vagyok káptalan de nem emlékszem, hogy valaha is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest