- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
gyurkikrisz #46 üzenetére
Még mindig elbeszélünk egymás mellett! Én arról beszélek, hogy azért nem terjed a WP mert a felhasználók ki se akarják próbálni. Eszükbe nem jut ilyen primitív megoldásokért pénzt adni. Hiába mondjátok, hogy gyors, szuper, ha az emberek zömének az ingerküszöbét nem éri el a kipróbálási vágy.
Tehát nem arról van szó, hogy nekem tetszik vagy sem. A világon az okostelefon felhasználók 10% tűri el, vagy akár tetszik neki. A 90% meg osztozik az almán meg a droidon. -
gabancs
addikt
válasz
gyurkikrisz #42 üzenetére
Barátom! Nem fáj! Ez csak egy vélemény! Neked miért fáj mások véleménye?
-
gabancs
addikt
válasz
gyurkikrisz #35 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
gyurkikrisz #33 üzenetére
A csempével nincs bajom. Ellenben az összes korlátaival, a kilógó szövegeivel. Nincs semmi menü, a csempe után ömlesztve az összes program. Borzalom. Ha már csempe! Miért nem lehetett megoldani ezt is csempésre. Oldalra lapozol, és ott is csempék vannak. Rendszer, Iroda, Multimédia, Telefon.....Sokkal jobban tetszene, mint így odab@szva ömlesztve. 5 percnél többet nem igen agyaltak a dizájnon.
A beállítások egy (általában) fekete alapon fehér téglalap benne betük. Ocsmány. A beállítások korlátozottak. -
gabancs
addikt
válasz
moleculez #19 üzenetére
Persze, hallottam. De én nem ilyenekről beszéltem. Valaki panaszkodott, hogy nem jött be neki a media lejátszó, gondolta, telepít egy másikat. Erre mi történt? Semmi, csak skint szedett le, de a mediaplayer ugyan az maradt. Nem tudom, hogy ez a történet igaz e, de megdöbbentő, hogy MS-ék, leragadtak a 80-as években, amikor azt hiszik, hogy csak ők tudnak programozni, és a winamp emlékeikből csak skin cserét engedélyeznek. És még mindig undorító feliratok vannak benne, kilóg a képernyőről. Azt mondják, hogy ez direkt ilyen. Én meg azt mondom, hogy ronda, igénytelen. 2014-et írunk, ez már nem a 80-as évek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest