- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr. Akula
félisten
Ilyen IGP "teljesítmény"-nyel minek játékokat polírozni? Előbb tudjon már valamit az a cucc, mielőtt nekiállnak 1-2%-ot hekkelgetni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Lalikiraly #9 üzenetére
Más gyártónál is így van, de egyszerűen megoldható:
1. Letöltöd a zippelt telepítőcsomagot (nem az exét!) és kicsomagolod valahova
2. Megnyitod a Windows Eszközkezelőjét -> lenyitod a Videokártyák részt -> jobb klikk az Intel HD Graphicson -> Illesztőprogram frissítése -> Illesztőprogram keresése a számítógépen tallózással -> Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából -> Saját lemez... -> Betallózod a kicsomagold telepítő Graphics mappáját, majd OK / Tovább / ilyesmi
3. Ha végzett, indítsd el a letöltött telepítőt, hogy a többi sallangot is normálisan felrakja
4. Újraindítás után élvezheted a legfrissebb drivert és Intel HD grafikus vezérlőpultot -
Nekem a Celeron N3350 esen nagyon szépen fut 1600*900 natívban a Tank force közepes beállításokkal.
Viszont örülnék, ha az Asus engedné, vagy frissítené a gyári drivert. Mert így ezt az Intel drivert nem engedi felrakni. -
hardzsi2
aktív tag
Pár frissítést kihagytam, de ezt felteszem, ígéretesen hangzik...
@Raizen: meglepő, hogy az én kis Skylake NUC-omon mik döcögnek/futnak FullHD-ban közepes és high-on: új Doom játszható, a Wolfenstein II: The New Colossus viszont tele volt grafikai bugokkal, bár ez vagy 4 driverrel korábbi infó. Legutóbb az ingyenes Assassin's Creed IV: Black Flag-et raktam fel, az viszont remekül fut. Szóval elindulnak az újabb címek is, és bár nyilván nem várunk 1080Ti teljesítményt, egészen jól el lehet szórakozni vele.
-
Örültem hírnek, mert felfedeztem magamnak ezt a Subnautica nevű játékot!
-
Televan74
nagyúr
Azért a Kingdom Come: Deliverance -t megnézném hogy fut IGP -n. Vagy már most az AMD Vega integrált GPU -ra optimalizálnak?
-
->Raizen<-
veterán
Forza 7 megmozdul skylake igpvel? Wow.
-
snecy20
nagyúr
"automatikus grafikai paraméterezés" -> Minden low, 720p?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest