- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Utcán parkol az autóm, de utálok kabátban vezetni, sőt nem is nagyon használok kabátot, csak póló és kapucnis pulcsi amit télen hordok, vezetni pólóban szeretek, így fűtés nélkül nem lenne komfortos , sőt jól jön az ülésfűtés is. Nekem is volt kispolszkim, ettől még szoktam menni 80 nál gyorsabban, és a klímát is szeretem, meg az autóm többi extráját, mai abban nem volt. Okostelefont is csak telefonálásra használsz, tárcsázós appal, mert az első telefonod, még tárcsás vezetékes volt? Klíma tud bajt okozni, jól kell beállítani a légbefúvókat, és a hőmérsékletet akkor nincs baj, ha magadra nyomatod okozhat sok gondot.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
Ember függő. Sok embernek a vezetés egy kényszerű dolog, azért vezetnek mert muszáj, stresszesen teszik ezt, számukra fárasztóbb is. Nekem pl szórakozás, imádok vezetni, persze elfáradok én is közben, de számomra nem stresszes, nem azért vezetek mert muszáj, hanem mert szeretek vezetni.
-
sfdrakex
nagyúr
Aki telerakja a tetőt, főleg újházon, az mindent villanyosra csinál, fűtést is. A napelemekkel ha a rezsije 0Ft/hó, akkor egy téli szezonban, azonos méretű gázzal fűtött házhoz képest simán havi 100 ezer marad a zsebben. Legyen 100 ezer egy panel, tegyen fel 30 darabot, az 3 millió, egyéb költségekkel legyen 5 millió. Havi átlag 40 ezres spórólással 10 év alatt jön vissza az 5 millió.
-
-
sfdrakex
nagyúr
Ezért írtam fontos az autó. (XC90 es Volvonk van), tavaly 6,5 órát nyomtam olaszból haza kiszállás nélkül, közben volt 1 pisi szünet a család felének. Cigit tavaly tettem le. Ja és mint írtam imádok vezetni, nekem ez szórakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Vissza a PC Masterrace-re
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla