- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Mi van? A kézírás a múlté? Normális helyeken úgy kezdik hogy kézírással kérik az önéletrajzot is...Gondolom te az érettségi vizsgát is iPad-al íratnád..Az olyan alapvető tudás mint a számtani alapműveletekkel való dolgozás. Gondolom szerinted az se kell mert van a számológép a telefonon...
-
Tigerclaw
nagyúr
Attól hogy be lehet vinni adatokat tabletről, még a konvencionálisabb forma hatékonyabb, gyorsabb, pontosabb...nem beszélve azokról, akik profin gépelnek. A video jegyzet szerintem még messze van, hiszen az előtt még komoly jogi akadály is van, hiszen nem vehetsz fel, fényképezhetsz le akárkit, akárhol. A google glass is amiatt fog nekiszaladni a betonfalnak. Egy iskolában pedig az írás egy olyan képesség amit meg kell tanulni. Az OCR rendben is van, csak fotó helyett a kézírást alakítja át digitális formába. Nem ismerem a mai OCR szoftvereket, de a jövő valami olyan lenne, amit lehet tanítani a saját írásunkra. Beírni pl. egy oldal szöveget kézzel, aztán beírni billentyűzettel és abból tanuljon az SW, vagy lehetne kalibrálni úgy is, hogy az általa kiírt szavakat, betűket írja vissza a user, esetleg beír kézzel minden betűből 20-at, hogy legyen minta.
Én csak 1-2 percig piszkáltam egy Samsung Note telefont az S-pennel, de nagyon bejött. Kár hogy az iPad-hoz nincs ilyen. (mármint natív támogatás, mert pen persze van hozzá nem is kevés)
Nagyon jó lenne ha a tabletek továbbfejlődnének és nem csak a specifikáció versenyben. A stylus/pen az egyik jó irány ebben, szerintem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért a választást megadhatnák azok számára, akik szeretik ha minden betűnek saját billentyűje van. Persze az angol nyelvterületen nekik ez fel se tűnik, hiszen náluk nem hiányzanak betűk. Még arra se vették a fáradtságot a fejlesztők, hogy ha magyar nyelvet állítok be, akkor csak a magyar ékezetes betűk ugorjanak fel. Lenyomom az "A" betűt és 8db eltérő ékezetes "A" betű ugrik fel 1db helyett. (tudom, biztos rosszul tartom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest