Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Tigerclaw #53 üzenetére
A kézírás és a stylus a múlté, ráadásul a rezisztív sokkal jobb (pontosabb) volt ebből a szempontból. Nem véletlen, hogy a profi rajztáblák még mindig ezzel a technológiával, vagy a kettő kombinációjával vannak szerelve.
Az a tanár, aki nem engedi, hogy a diákok akár részben, akár egészben rögzítsék az előadást, szimplán idióta. -
erdoke
titán
válasz
Tigerclaw #51 üzenetére
Léteznek kis méretű, BT billentyűzetek, akár a kettéhajtható, állványt biztosító fajtából. Nekem is van, de tényleg csak akkor érdemes elővenni, ha nagyon sok szöveget gépel az ember. Pl. a fórum hozzászólásaim 90 %-át iPadről írom (5-5 % PC és telefon), mindig a virtuális billentyűzetet használva.
Másrészt a jövő nem az S-pen, hanem a képi jegyzetelés (fénykép, videó) => OCR, illetve a hangfelvétel => Speech2Text. Sajnos magyarul problémásabb, mint angolul, és a piac is kisebb, ezért kevésbé aktív az ezirányú fejlesztés, de angolul már most is meglepően jól működnek ezek a dolgok. -
erdoke
titán
válasz
Tigerclaw #30 üzenetére
Nem rosszul tartod, hanem rosszul tudod, mert suhintáskor csak a magyar ékezetes betűk jönnek fel, pl. o-n csak az őóö. Ahogy említettem volt, a suhintás sokkal gyorsabb, mint a rajta tartom az ujjam, majd választok.
Hosszú nyomásra valóban feljönnek plusz karakterek is, de az elsők (azaz a legkönnyebben/leggyorsabban bevihetők) a magyar betűk. Nem igazán értem, miben zavar téged, ha távolabb megjelenik még más is. -
GeryFlash
veterán
-
erdoke
titán
válasz
Tigerclaw #21 üzenetére
"Az Apple pl. a mai napig nem volt képes megoldani azt az egyszerű problémát, hogy a SW keyboard natívan támogassa a nemzetközi karaktereket."
Szerintem sző sincs arról, hgy nem volt képes, sokkal inkább másképp gondolja.
Saját részről biztos vagyok benne, hogy gyorsabban gépelek suhintással, mint ha a jelentős számü plusz karakter miatt képernyőre zsúfolt kisebb virtuális billentyűket kellene eltalálnom. Az automatikus hibajavítás/becslés inkább béna iOS-en magyarul gépeléskor, bár lassan tanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Hobby elektronika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VR topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest