Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tronic
tag
És amivel csinálták, akit érdekel
Scanning tunneling microscope"A scanning tunneling microscope (STM) is an instrument for imaging surfaces at the atomic level. Its development in 1981 earned its inventors, Gerd Binnig and Heinrich Rohrer (at IBM Zürich), the Nobel Prize in Physics in 1986"
-
Amit egy kis krómgolyónak látunk, az egy atom? És min vannak ezek az atomok? Úgy értem, hogy a háttér homogén szürkéjében miért nem látjuk azokat az atomokat, amik a háttér anyagát adják?
-
Lewzke
őstag
az hittem a címet olvasva, hogy az Intel Atomjait fogja húsdarálóba tenni az IBM.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Introducing the new Canon macro lenses...
-
Jose73
tag
"A vártnál gyengébbek lettek az IBM eredményei" - adta hírül egy korábbi cikk. Nem csodálom, ha ilyen baromságokra cseszik el az időt.

-
freeapro
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Ez is valami? Én meg bele tudom pisilni a hóba a nevemet.
-
.mf
veterán
"If I can do this by making a movie and get a thousand kids to join science rather than going to law school, I'd be super happy."
Muhahahaha. Nesze nektek jogászok
A kép persze ennél bonyolultabb, de összességében igazat kell adjak. Kevesen foglalkoznak igazán előremutató dolgokkal. Állami szinten is a kiadások elenyésző töredéke jut kutatás-fejlesztésre, nem csak itt, hanem mindenütt a világon. Nemrég láttam egy kis grafikont, amiben a NASA költségvetését hasonlították össze: a hőskorhoz képest mennyire nyesték vissza; majd utána mellétettek egy másik grafikont, amivel a NASA eddigi (összes év együttvéve) költségvetését és az idei egyetlen éves védelmi kiadásokat hasonlították össze... tippeljetek, melyik volt nagyobb...
-
Murphistic
aktív tag
Jah, azt csak azért írtam, mert menőnek tartom. Én is odaírnám a nevemet ha tudnám
. Így visszaolvasva tényleg kicsit trollkodva fogalmaztam meg.
Egyébként azt hiszem valamilyen könyvben vagy újságban ( azaz offline médiában ) láttam először ilyen képet az IBM-től. Innen [link] az emberke és a logo volt egymás mellé nyomtatva. Ez jutott az eszembe a videó kapcsán. -
vhunor
őstag
válasz
Murphistic
üzenetére
MIért hagyták volna? Csinálják utánuk ha tudják (vagy csináljanak jobbat).
-
Murphistic
aktív tag
Várjuk az egész estés változatot
. Azért most sem hagyhatták ki a végén az atomokból kirakott IBM logót.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)