- Külföldi SIM-ek itthon
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Dr. Romano #10 üzenetére
Most már hogy open source lett így már más tészta, meg egész elfogadhato amit tud:
Kérdés már csak az, hogy csak a physx vagy a többi, apex/flex/flow/blast/nvcloth is szabadon felhasználható-e?
De ahogy eddig olvasgatom, keresgélek csak a physx rész az. -
Enton
addikt
válasz
Dr. Romano #10 üzenetére
Sajnos erre esélye sem volt az elején a dedikált hardver végett, nv után meg a fizetős mivolta gátolta.
Amúgy képes lenne teljeskörű fizika ellátására is csak azt valakinek meg kéne írni(fizetni). -
Enton
addikt
A physx-et konkrétan a nv fizetős politikája ölte meg anno mikor bekebelezték a céget.
A maffia 2 nagyon jó példa arra, hogy működhetet is volna teljesen jól.
Itt a fallout 4-ben sem a fizikáért felel mint olyan csak plusz törmelékért(ami nem baj), csak egy játék megjelenése után már a kutyát nem érdekli, én magam is f4-ezek de pl nekem is új infó volt. Mondjuk sokáig nem is nyultam a játékhoz csak most hogy a VR-t verziot beszereztem.
Sajnos a jobb fizikára való igény még sokáig meg lesz amíg nem jön valaki valami nagyon átütő könnyen beépíthető általános kóddal. Ami persze ingyenes is. -
Enton
addikt
Sajnos a jelenlegi grafikai motorok alapfelépítése nagyban behatárolja a hozzájuk rendelhető fizika "milyenségét". Plusz a fizika részletessége olyan brutális számolási igényt tud jelenteni mint maga RT technológia, mely látványban 20ad részét sem adja egy RT jelenethez képest.
Nem eladható nagy tömegeknek így a rá való költés sem éri meg sajnos egyetlen kiadónak/fejlesztőnek sem.
Maga a RT mint számításigényes folyamat nem egy rossz irány ha azt vesszük hogy évek múlva ha már minden megy full RT-n utána már nem sokminden marad fejlődni.
Még a quake 2-3 idejében bőven arról volt szó, hogy felesleges is lenne dedikált hardver RT alá akkor sem érné meg a hozzá kellő sw&hw kifejlesztése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest