Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Meg kellene tanulni talán olvasni. Én 2 Ghz órajelen futó változatról írtam TDP értéket, nem 1 Ghz-re downclockoltról. Ha azt tettem volna Atom esetén sem a felső órajel régiról és TDP értékről írok, hanem az alsó szegmensről ami 650mW-os
Egyébként még a slide kiszivárgása előtt is azon a véleményen voltam hogy 2009 vége előtt nem igen fog ilyen téren kijönni procival AMD. Ez a slide fejleményében is leírtam. Úgy tűnik más is hasonló véleményen van.
AMD: 2009-ben érkezik az Atom ellenfele [link]
Viszont ez a 65nm dolgot én nem tartom jó választásnak, ahogy már korábban is leírtam. Ugyanúgy ahogy a 4 magos kivitelnek sem feküdt a 65nm, úgy az alacsony fogyasztású mobil szegmenshez sem fog. Az én véleményem továbbra is az, hogy meg kellene várnia AMD-nek a HKMG-es 45nm-es változatot, úgy nagyobb esélyük lenne egy sikeresebb termékre.
A 2009 második fele, ezt mind nagyon jól tudjuk mit jelent marketing nyelven. Ez a Q4 üzletileg finomított, reménykeltőbb megfogalmazása.
-
Thulcandra
senior tag
"Ha ismérnéd a K8/K10 alapú procikat akkor tudnád hogy nem sok vizet zavar esetükben az L2 cache mérete."
Látod épp ez az, ezért mondom, hogy az eddigi infók alapján, utca embere szemével. Habár jómagam kicsit tájékozottab vagyok, de mindent én sem tudhatok sajnálom.
Ezért kell egy teszt, aminek az eredményeiből a paraszt is megérti, hogy nem az L2 mérete számít (feltéve, hogy tényleg így alakul ez majd ezen chip esetében)."Hát, ez tulajdonképpen egy lebutított K8 lesz. Ne is olvass ilyeneket, még véletlenül kinyílna a szemed."
Valójában inkább csukottabb szemmel járnék, szerintem épeszű ember nem támaszkodik puszta emuláció / imitáció eredményeire, az egyetlen dolog ami számít az a valós termék teszteredménye.
-
shabbarulez
őstag
Ezt írtad pár hozzászólással korábban:
"Netán tudsz valamit arról hogy milyen fázisban tart jelenleg a project? Lehet hogy pár hét és már kint is lesz."És akkor még te jösz azzal hogy hülyeségeket álmodok össze. Ha valami sci-fi akkor ez a kijelentésed tutira az. Érdekes lenne visszanézni az elmúlt évek fórumos fejtegetéseit, kinek jöttek be jobban a jővőt firtató elképzelései. Szerintem jóval kevesebbet lőttem mellé, míg a te erősen elfogult AMD jóslataid igen soxor nem úgy alakultak ahogy szeretted volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I3 9100f
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest