- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az lófütty, még a windows tárcsázó is többet tud.

-
7
addikt
Intelligencs memóriakezelés, terjeszkedik, amíg nincs más, ami igényli azt a területet, amit ő bezabál. Egy fél gigabyte-nyi memóriával felszerelt gépen 300-at se enne.
... és igaza is van, miért egyen kevesebbet, ha van miből? Az energiafelvételt nem befolyásolja különösképp, a reszponzivitást viszont javítja. Majd visszafogja magát, ha épp kell másnak az erőforrás.
Ha leakasztja a gépedet, akkor ott valami más probléma van -- vagy a Windowsod van teli minden szir-szarral, vagy a Firefox profilod van agyonszemetelve (pl. sok bővítmény telepítgetésétől -- még ha le is szedted őket utána), vagy az éppen futó bővítményekből akad össze/van rosszul megírva néhány, vagy pedig hardveres gondjaid vannak.

-
RootRulez
félisten
30 fül mellett nekem is majdnem 500MB-ot eszik.

-
atidzsiforc
őstag
zoo8800: na az komoly

SymbianOS: nem okozna gondot, de mikor ezt csinalja akkor beakad meg not responding van felpercenkent
, amugy ujraraktam a winemet es azota jo -
Csemike
aktív tag
Huh, most már azt is tudom, ezek a számok mit jelölnek, kösz, srácok.

Az én krómom viszont jóval kevesebbet fogyaszt. -
zoo8800
veterán
Ez nudli

Használj krómot, az 2x ennyi RAMot is bekajol:

-
Lenry
félisten
so what? 3-4GB RAM mellett ki a fenét érdekel? nem azért van a RAM, hogy használják a szoftverek? ha ennyi kell a Firefoxnak, akkor ennyi.
-
Mi vele a baj? Néha esetleg nekem is ennyit szik, de ha van miből akkor kit zavar? Én nyitva hagyom egy Metro2033 vagy egy NFS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest