- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az lófütty, még a windows tárcsázó is többet tud.

-
7
addikt
Intelligencs memóriakezelés, terjeszkedik, amíg nincs más, ami igényli azt a területet, amit ő bezabál. Egy fél gigabyte-nyi memóriával felszerelt gépen 300-at se enne.
... és igaza is van, miért egyen kevesebbet, ha van miből? Az energiafelvételt nem befolyásolja különösképp, a reszponzivitást viszont javítja. Majd visszafogja magát, ha épp kell másnak az erőforrás.
Ha leakasztja a gépedet, akkor ott valami más probléma van -- vagy a Windowsod van teli minden szir-szarral, vagy a Firefox profilod van agyonszemetelve (pl. sok bővítmény telepítgetésétől -- még ha le is szedted őket utána), vagy az éppen futó bővítményekből akad össze/van rosszul megírva néhány, vagy pedig hardveres gondjaid vannak.

-
RootRulez
félisten
30 fül mellett nekem is majdnem 500MB-ot eszik.

-
atidzsiforc
őstag
zoo8800: na az komoly

SymbianOS: nem okozna gondot, de mikor ezt csinalja akkor beakad meg not responding van felpercenkent
, amugy ujraraktam a winemet es azota jo -
Csemike
aktív tag
Huh, most már azt is tudom, ezek a számok mit jelölnek, kösz, srácok.

Az én krómom viszont jóval kevesebbet fogyaszt. -
zoo8800
veterán
Ez nudli

Használj krómot, az 2x ennyi RAMot is bekajol:

-
Lenry
félisten
so what? 3-4GB RAM mellett ki a fenét érdekel? nem azért van a RAM, hogy használják a szoftverek? ha ennyi kell a Firefoxnak, akkor ennyi.
-
Mi vele a baj? Néha esetleg nekem is ennyit szik, de ha van miből akkor kit zavar? Én nyitva hagyom egy Metro2033 vagy egy NFS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő